Horoscop Horoscop Capricorn 12.07.2019

Un dezacord cu un prieten sau un membru al familiei ar putea provoca confuzie si o ranire a sentimentelor, daca nu este ceva serios. Comunicarea este cheia. Ignora neintelegerea explicand in detaliu exact ce ai nevoie sau ce esti pregatit sa oferi. Nu presupune ca toata lumea stie asta deja. Fa acest lucru in persoana daca poti. Telefonul sau e-mailul ar putea sa nu fie la fel de eficace.

  • Horoscop Dragoste capricorn Dragoste
    5.0 rating
  • Horoscop bani capricorn Bani
    2.0 rating
  • Horoscop Dragoste capricorn Sanatate
    4.0 rating
Horoscop saptamanal Capricorn 18 – 24 noiembrie 2019

Atmosfera planetara din aceasta saptamana te va face sa fii extrem de senzual. Vei fi mult mai sensibil fata de sentimentele altor oameni ceea ce te va face extrem de vulnerabil. Se va produce o schimbare in ceea ce priveste modul de a vedea lumea. Acorzi o atentie deosebita familiei ceea ce le va aduce multa fericire. Un anumit eveniment din aceasta saptamana vor fi ca o lectie de invatare pentru viitor.

Horoscop Capricorn luna noiembrie 2019

Luna aceasta va fi favorabila pentru dezvoltarea relatiilor profesionale si personale cat si pentru calatorii.
Vei avea planuri de a face schimbari in casa in care locuiesti, de a moderniza sau chiar de a schimba locuinta.
Anumite probleme care pot aparea acasa sau la serviciu, nu te vor lua prin surprindere; te asteptai ca ele sa se intample deoarece sunt rezultatul unor actiuni pe care le-ai luat in trecut.
Este o luna buna pentru crearea unei noi relatii romantice, a carei dezvoltare depinde de tine. Pentru cei care sunt deja intr-o relatie, vor prefera sa petreaca mai mult timp acasa alaturi de persoana iubita.

Horoscop de ieri

Astazi ar trebui sa te simti mai romantic si sexy. Seara asta ar trebui sa fie minunata daca o poti petrece in compania cuiva iubit. Unele vise vii ti-ar putea bantui somnul in aceasta seara, aproape pana la punctul in care nu doresti sa te trezesti. Scrie-le si incerca sa iti dai seama.

Horoscop Capricorn 12.07.2019

capricorn

Istoric Capricornhoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului