Horoscop Horoscop Capricorn 13.02.2020

Romanele si filmele romantice s-ar putea sa te faca sa te simti in special pasional si senzual. Astazi iti doresti sa programezi o seara romantica singur cu un partener de dragoste. Cu toate acestea, alte obligatii sociale ar putea sa iti apara in cale. Este posibil sa fi luat aceste alte angajamente cu mult timp in urma si pot fi legate de afaceri. S-ar putea sa fie mult mai tarziu decat ai fi sperat inainte de a iti vedea prietenul. Mai bine mai tarziu decat niciodata!

  • Horoscop Dragoste capricorn Dragoste
    3.0 rating
  • Horoscop bani capricorn Bani
    5.0 rating
  • Horoscop Dragoste capricorn Sanatate
    4.0 rating
Horoscop saptamanal Capricorn 14 – 20 septembrie 2020

Evenimentele din aceasta saptamana ar putea duce la o criza sau ar putea fi o oportunitate in toata regula, dar totul tine de noroc, fapt ce ramane neclar pana la sfarsitul saptamanii. Mai mult, confuzia, ar putea ascunde fapte importante. Esti in mijlocul unei perioade de dezvoltare remarcabila.

Horoscop Capricorn luna octombrie 2020

In prima parte a lunii munca ta va duce la rezultate extraordinare. Marte se misca prin sectorul tau de cariera, ceea ce inseamna ca in aceasta luna vei veni cu idei deosebit de stralucitoare si te va ajuta sa te exprimi.
Dupa data de 14, viata ta de familie va deveni mult mai armonioasa si vei crea legaturi puternice in viata ta amoroasa. Tot dupa jumatatea lunii anumite probleme legate de parteneriate ies la suprafata si nu poti sa le ignori. Conexiunea energetica a lui Marte cu Pluto te va ajuta sa clarifici limitele si sa creezi strategii pentru a realiza ceva ce te pasioneaza cu adevarat.
Spre sfarsitul lunii un eveniment sau niste persoane te vor surprinde ceea ce iti va creea dezamagire sau suparare. Vei putea depasi simplu aceasta perioada daca vei sti sa-ti pastrezi calmul si vei privi lucrurile optimist.

Horoscop de ieri

Odata ce faci primul pas astazi, restul drumului va fi relaxant. Inainte sa-ti dai seama, vei fi finalizat intregul maraton cu foarte putina transpiratie pe spranceana. Singurul lucru la care trebuie sa fii atent este ca nu dai peste nimeni din cursa ta pana la linia de sosire. Ai grija la alergatorii de langa tine si trateaza-i ca prieteni si sustinatori in loc de adversari.

Horoscop Capricorn 13.02.2020

capricorn

Istoric Capricornhoroscop
Copyright © 2021, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului