Horoscop Horoscop Capricorn 13.10.2019

Esti la inceputul unei perioade foarte expansive din viata ta, iar oportunitatile sunt disponibile indiferent daca iti dai seama sau nu. S-ar putea sa ai senzatia ca exista o zona care are nevoie de o revizuire totala. Schimbarile majore reprezinta o piesa mare a puzzle-ului. Ceea ce nu mai functioneaza pentru tine poate face loc viitorului care te asteapta. Acesta este timpul tau pentru a straluci.

  • Horoscop Dragoste capricorn Dragoste
    2.0 rating
  • Horoscop bani capricorn Bani
    1.0 rating
  • Horoscop Dragoste capricorn Sanatate
    5.0 rating
Horoscop saptamanal Capricorn 14-20 octombrie octombrie 2019

In primele zile ale saptamanii te vei simti plictisit si nefericit fara nici un motiv. Esti tentat sa faci cheltuieli inutile care pot sa-ti afecteze echilibrul financiar. Starea ta psihica este una temporara si te vei simti bine dupa jumatatea saptamanii. Este posibil sa incepi si o noua relatie de dragoste pe termen lung.

Horoscop Capricorn luna octombrie 2019

In prima parte a lunii munca ta va duce la rezultate extraordinare. Marte se misca prin sectorul tau de cariera, ceea ce inseamna ca in aceasta luna vei veni cu idei deosebit de stralucitoare si te va ajuta sa te exprimi.
Dupa data de 14, viata ta de familie va deveni mult mai armonioasa si vei crea legaturi puternice in viata ta amoroasa. Tot dupa jumatatea lunii anumite probleme legate de parteneriate ies la suprafata si nu poti sa le ignori. Conexiunea energetica a lui Marte cu Pluto te va ajuta sa clarifici limitele si sa creezi strategii pentru a realiza ceva ce te pasioneaza cu adevarat.
Spre sfarsitul lunii un eveniment sau niste persoane te vor surprinde ceea ce iti va creea dezamagire sau suparare. Vei putea depasi simplu aceasta perioada daca vei sti sa-ti pastrezi calmul si vei privi lucrurile optimist.

Horoscop de ieri

Ai sarbatorit aseara? Fericirea si o transformare surprinzatoare a averii este indicata! Probabil ca ti-ai fi aratat latura sensibila mai mult daca trebuie. Ia-o usor azi daca poti . Daca ai o zi agitata, ramai centrat. Avand persoane care te incurajeaza iti poti agrava durerea.

Horoscop Capricorn 13.10.2019

capricorn

Istoric Capricornhoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului