Horoscop Horoscop Capricorn 13.12.2016

Vei ave o zi foarte incarcata la locul de munca si vei fi nevoit sa faci unele drumuri scurte pentru a indeplini unele sarcini. Chiar daca la un moment dat te simti obosit si fara vlaga, nu renunta deoarece spre sfarsitul programului vei primi o suma importanta de bani. O persoana apropiata iti va oferi un mic cadou ce te va entuziasma foarte tare.

Horoscop saptamanal Capricorn 18 – 24 noiembrie 2019

Atmosfera planetara din aceasta saptamana te va face sa fii extrem de senzual. Vei fi mult mai sensibil fata de sentimentele altor oameni ceea ce te va face extrem de vulnerabil. Se va produce o schimbare in ceea ce priveste modul de a vedea lumea. Acorzi o atentie deosebita familiei ceea ce le va aduce multa fericire. Un anumit eveniment din aceasta saptamana vor fi ca o lectie de invatare pentru viitor.

Horoscop Capricorn luna noiembrie 2019

Luna aceasta va fi favorabila pentru dezvoltarea relatiilor profesionale si personale cat si pentru calatorii.
Vei avea planuri de a face schimbari in casa in care locuiesti, de a moderniza sau chiar de a schimba locuinta.
Anumite probleme care pot aparea acasa sau la serviciu, nu te vor lua prin surprindere; te asteptai ca ele sa se intample deoarece sunt rezultatul unor actiuni pe care le-ai luat in trecut.
Este o luna buna pentru crearea unei noi relatii romantice, a carei dezvoltare depinde de tine. Pentru cei care sunt deja intr-o relatie, vor prefera sa petreaca mai mult timp acasa alaturi de persoana iubita.

Horoscop de ieri

Dragostea poate deveni mai senzuala si ar trebui sa iei in considerare modalitati noi de a rasfata pe cineva special. Este posibil sa existe barfe asociate relatiei tale care te afecteaza la inceput, dar nu lasa acest lucru sa iti altereze adevaratele sentimente. Comunicarea reala despre acest parteneriat va fi in primul rand nonverbala.

Horoscop Capricorn 13.12.2016

capricorn

Istoric Capricornhoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului