Horoscop Horoscop Capricorn 14.01.2020

Esti un lucrator constiincios. Nu esti genul de individ care vrea sa se odihneasca pe lauri? Vrei sa continui sa lovesti in gol. Ai energia, conducerea si pasiunea pentru a trece la urmatorul nivel al vietii tale ? Ai in plan sa faci ceva absolut uimitor? Chiar daca preturile au scazut si te simti ca si cum circumstantele sunt impotriva ta, un mic impuls va realiza lucruri extraordinare.

  • Horoscop Dragoste capricorn Dragoste
    3.0 rating
  • Horoscop bani capricorn Bani
    2.0 rating
  • Horoscop Dragoste capricorn Sanatate
    4.0 rating
Horoscop saptamanal Capricorn 06 – 12 aprilie 2020

Este o săptămână în care viața socială a Capricornilor explodează. Primesc foarte multe oferte de ieșiri și excursii, dar preocupați fiind de partea financiară preferă să refuze orice ieșire în lumea. Banii pe care i-au cheltuit în ultima vreme sunt destul de mulți, deci cel puțin pentru câteva săptămâni se impune un regim de austeritate deloc pe placul lor, dar necesar.

Se anunță în weekend și o serie de vizite neașteptate, care îi iau pe nepregătite și din acest motiv stresul crește. Se simt total nepregătiți pentru vizite importante și își cer scuze aproape cu lacrimi în ochi. De fapt, persoanele care vin în vizită vor să aibă parte de o discuție destinsă și prietenoasă, nicidecum de un festin culinar.

Horoscop Capricorn luna aprilie 2020

În această lună vei petrece timp în cercul familiei, armonia și confortul casei îți vor da o stare de liniște sufletească, concentrându-te astfel mai mult pe problemele sentimentale. Pe plan profesional s-ar putea să întampini anumite dificultăți, bazeaza-te însă pe propria intuiție care te va ajuta să gasești soluția cea mai buna.
În ciuda stării nostalgice în care te aflii uneori nu uita de îndatoririle profesionale, aceasta este cea mai bună șansă de a fi apreciat de superiorii tăi.
Se întrevede o posibila avansare la locul de muncă sau o creștere salariară în semn de apreciere pentru eforturile și talentul depus în îndeplinirea îndoririlor.

Horoscop de ieri

Azi ai putea avea o discutie intensa cu partenerul tau romantic. Aceasta ar putea implica trecerea relatiei la urmatorul nivel de angajament, iar subiectul casatoriei ar putea aparea. Daca esti deja casatorit, acest lucru ar putea insemna asumarea unei noi responsabilitati, cum ar fi o casa sau un copil. Daca nu esti implicat in prezent, asteapta-te sa intalnesti pe cineva nou si interesant, care te atrage pe mai multe niveluri.

Horoscop Capricorn 14.01.2020

capricorn

Istoric Capricornhoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului