Horoscop Horoscop Capricorn 14.04.2016

Sexul si romantismul ar trebui sa fie in topul prioritatilor tale de azi. Ar trebui sa te simți afectuos, iubitor si pasional. Romanele si filmele romantice iti par deosebit de atragatoare, la fel ca si o seara intima cu partenerul tau. Cariera si resursele financiare sunt stabile in acest moment, cu toate ca este nevoie de un pic de efort pentru a le mentine in acest fel. Bafta!

Horoscop saptamanal Capricorn 05 – 11 august 2019

Unele probleme din viața voastra par a fi mai mari decât le-ati dori să fie, dar acest lucru va va oferi exact ceea ce aveti nevoie pentru a recupera una din vechile voastre rani. Veti realiza ca succesul unor persoane apropiate vă permit să învățați lecții și să deveniți la fel de progresivi și de succes ca și ei.
Cunoaște-ți valoarea și acordă-ți mai mult respect , pentru că ai puterea de a reuși. Săptămâna aceasta vă poate oferi rezultate excelente in relatia dumneavoastra de dragoste. Veti depune mai multe eforturi și încercati să luati relația în serios.

Horoscop Capricorn luna august 2019

Ceva schimbări se anunță la orizont pentru tine, deopotrivă pe plan financiar cât și pe cel afectiv. Vei avea mult de câștigat, mai ales dacă te vei ajuta de capacitățile tale de relaționare cu ceilalți, și de abandonarea conștientă a egoului personal.
Îți dorești foarte mult confortul intim și financiar și pentru aceasta e nevoie să lași lucrurile să meargă înainte și să îți pui toată încrederea în sprijinul divin. La jumătarea acestei luni vei avea posibilitatea să descoperi adevărata valoare a dorințelor tae și vei reuși să distingi între ce dorești cu adevart și cee ace credeai că e important pentru tine.
Nu alerga mai mult decât trebuie pentru ceea ce crezi că reprezintă valoarea, e doar o simplă stralucire de moment, nu e aurul pe care îl meriți. Acel aur este în tie și se va descoperi prin munca ta și prin capacitatea ta de a aduce adevarata iubire la lumină.
Este posibil chiar să pleci într-o călătorie și să faci noi legături cu persoane di trecut pe care le și uitase-I dar care pot însemna un adevărat cadou pentru tine și planurile tale. Planul pe care îl faci de cinci ani ar trebuie revizuit și actualizat, uitând de prejudecăți și detalii fară vreo urmare acum în present.

Horoscop de ieri

Daca cineva spune ceva cu care nu esti de acord, dezaproba-l si vorbeste despre ceea ce simti. Persoana ar putea presupune ca esti de acord cu ea daca nu spui ceva. Cuvintele tale pot fi puternice fara a fi jignitoare, abordarea ta asertiva si nu argumentativa. Afirmati faptele asa cum vrei. Nu actiona intr-un mod destructiv fata de ceilalti

Horoscop Capricorn 14.04.2016

capricorn

Istoric Capricornhoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului