Horoscop Horoscop Capricorn 16.09.2019

Unele informatii destul de socante ti-ar putea afecta viata actuala si pot provoca o tulburare in gospodaria ta astazi. Acest lucru poate provoca o multime de griji, desi situatia probabil nu este atat de grava pe cat pare. Calmeaza-i pe toti si vizualizeaza situatia in mod obiectiv. Este mai bine sa gasesti solutii decat sa te enervezi.

  • Horoscop Dragoste capricorn Dragoste
    4.0 rating
  • Horoscop bani capricorn Bani
    5.0 rating
  • Horoscop Dragoste capricorn Sanatate
    3.0 rating
Horoscop saptamanal Capricorn 02 – 08 decembrie 2019

Saptamana incepe pe o nota optimista. Ai in plan sa faci schimbari i n ceea ce priveste imaginea ta si vei incepe o practica spirituala care iti aduce liniste sufleteasca.
Luna noua din aceasta saptamana cere sa fii atent cu cheltuielile impulsive.
In cazul in care ai probleme cu membrii familiei este momentul perfect pentru a initia discutii
si a gasi solutii chiar daca faci un mic compromis.

Horoscop Capricorn luna decembrie 2019

Datorită dragostei veți fi mai sociabili și mai cordial în relațiile cu celilalți față de cum erați înainte.
Pe la mijlocul lunii nu veti putea conta pe multe momente de odihna,cel mai bine ar fi sa acordati mai multa atenție aspectelor legate de muncă și îndatoriri.
O opțiune foarte bună ar fi să te înscrii la un curs de limbă străina, îti va aduce un plus făcându-te mai atractiv pe piața muncii. Încearcă să fi mai discret, păstrează anumite detalii despre viata sentimentală acestea ar putea provoca gelozie din partea celor dragi. Cel mai important lucru este să fi tu fericit și profită de momentele libere pentru ați încărca bateriile.

Horoscop de ieri

Dragostea este o problema sensibila pentru tine, iar astazi vei intra intr-o noua faza a vietii tale. Daca esti deja intr-o relatie, vei consolida legatura emotionala. O astfel de expresie a iubirii nu va fi unilaterala. Prezenta ta va fi cantari mult.

Horoscop Capricorn 16.09.2019

capricorn

Istoric Capricornhoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului