Horoscop Horoscop Capricorn 17.03.2020

Inima ta tanjeste dupa o intalnire romantica in aceasta seara, iar partenerul din viata ta este mai mult decat dispus sa te acomodeze. Cu toate acestea, circumstante dincolo de controlul tau pot interfera cu planurile tale si este posibil sa nu poti face nimic in aceasta seara. Acest lucru ar putea aduce frustrare, nemultumire si poate chiar o mica frictiune intre voi. Nu te panica, insa. Va trece, probabil pana maine.

  • Horoscop Dragoste capricorn Dragoste
    3.0 rating
  • Horoscop bani capricorn Bani
    5.0 rating
  • Horoscop Dragoste capricorn Sanatate
    4.0 rating
Horoscop saptamanal Capricorn 14 – 20 septembrie 2020

Evenimentele din aceasta saptamana ar putea duce la o criza sau ar putea fi o oportunitate in toata regula, dar totul tine de noroc, fapt ce ramane neclar pana la sfarsitul saptamanii. Mai mult, confuzia, ar putea ascunde fapte importante. Esti in mijlocul unei perioade de dezvoltare remarcabila.

Horoscop Capricorn luna octombrie 2020

In prima parte a lunii munca ta va duce la rezultate extraordinare. Marte se misca prin sectorul tau de cariera, ceea ce inseamna ca in aceasta luna vei veni cu idei deosebit de stralucitoare si te va ajuta sa te exprimi.
Dupa data de 14, viata ta de familie va deveni mult mai armonioasa si vei crea legaturi puternice in viata ta amoroasa. Tot dupa jumatatea lunii anumite probleme legate de parteneriate ies la suprafata si nu poti sa le ignori. Conexiunea energetica a lui Marte cu Pluto te va ajuta sa clarifici limitele si sa creezi strategii pentru a realiza ceva ce te pasioneaza cu adevarat.
Spre sfarsitul lunii un eveniment sau niste persoane te vor surprinde ceea ce iti va creea dezamagire sau suparare. Vei putea depasi simplu aceasta perioada daca vei sti sa-ti pastrezi calmul si vei privi lucrurile optimist.

Horoscop de ieri

Ridica-te si pleaca unde vrei azi. Nu ai timp de pierdut. Mintea ta va fi ocupata cu multe sarcini, dar ti se potriveste foarte bine. Esti bine echipat pentru a face fata numeroaselor situatii care ar putea aparea. Emotiile tale au o mare forta pe care o poti folosi pentru a te conecta cu ceilalti si pentru a iti comunica gandurile intr-un mod sanatos.

Horoscop Capricorn 17.03.2020

capricorn

Istoric Capricornhoroscop
Copyright © 2021, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului