Horoscop Horoscop Capricorn 17.08.2017

Din cauza unor vesti nu prea placute vei fi destul de irascibil in aceasta zi. La locul de munca ti se va reprosa ca nu esti atent la sarcinile pe care le ai de indeplinit si ca faci prea multe greseli. Incearca sa fii prudent in ceea ce faci in decursul acestei zile mai ales in unele chestiuni financiare.

Horoscop saptamanal Capricorn 14 – 20 septembrie 2020

Evenimentele din aceasta saptamana ar putea duce la o criza sau ar putea fi o oportunitate in toata regula, dar totul tine de noroc, fapt ce ramane neclar pana la sfarsitul saptamanii. Mai mult, confuzia, ar putea ascunde fapte importante. Esti in mijlocul unei perioade de dezvoltare remarcabila.

Horoscop Capricorn luna octombrie 2020

In prima parte a lunii munca ta va duce la rezultate extraordinare. Marte se misca prin sectorul tau de cariera, ceea ce inseamna ca in aceasta luna vei veni cu idei deosebit de stralucitoare si te va ajuta sa te exprimi.
Dupa data de 14, viata ta de familie va deveni mult mai armonioasa si vei crea legaturi puternice in viata ta amoroasa. Tot dupa jumatatea lunii anumite probleme legate de parteneriate ies la suprafata si nu poti sa le ignori. Conexiunea energetica a lui Marte cu Pluto te va ajuta sa clarifici limitele si sa creezi strategii pentru a realiza ceva ce te pasioneaza cu adevarat.
Spre sfarsitul lunii un eveniment sau niste persoane te vor surprinde ceea ce iti va creea dezamagire sau suparare. Vei putea depasi simplu aceasta perioada daca vei sti sa-ti pastrezi calmul si vei privi lucrurile optimist.

Horoscop de ieri

Vei fi nevoit sa iei unele decizii importante in ceea ce priveste planurile tale de viitor. Ar fi bine daca ai incerca sa tii cont si de parerle celor din jurul tau. In decursul acestei zile vei reusi sa rezolvi o problema financiara ce ai tot amanat-o. Ar fi bine sa nu eviti odihna deoarece risti sa ai anumite probleme de sanatate.

Horoscop Capricorn 17.08.2017

capricorn

Istoric Capricornhoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului