Horoscop Horoscop Capricorn 17.12.2019

Este posibil ca un membru al grupului tau sa plece fara sa spuna nimanui unde se duce. Acest lucru poate fi ingrijorator pentru restul dintre voi, dar nu te supara. Prietenul tau este probabil bine, dar poate trebuie doar sa se gandeasca singur la anumite lucruri. Trebuie sa accepti ca nu vei auzi nimic nou de la aceasta persoana astazi. Ai credinta si nu iti fa griji.

  • Horoscop Dragoste capricorn Dragoste
    3.0 rating
  • Horoscop bani capricorn Bani
    2.0 rating
  • Horoscop Dragoste capricorn Sanatate
    5.0 rating
Horoscop saptamanal Capricorn 20 – 26 ianuarie 2020

Saptamana aceasta este una incarcata de emotii si este posibil ca la un momet dat sa te simti destul de instabil. Aceste emotii pot fi date de o veche iubire sau chiar de cea din prezent. Dar fii linistit, ca asta te va determina sa iti faci ordine in prioritatile tale. Vei primi o veste neasteptata sau vei fi invitat la un eveniment important legat de o calatorie. Spre sfarsitul saptamanii o problema din trecut se va rezolva in mod neasteptat.

Horoscop Capricorn luna decembrie 2019

Datorită dragostei veți fi mai sociabili și mai cordial în relațiile cu celilalți față de cum erați înainte.
Pe la mijlocul lunii nu veti putea conta pe multe momente de odihna,cel mai bine ar fi sa acordati mai multa atenție aspectelor legate de muncă și îndatoriri.
O opțiune foarte bună ar fi să te înscrii la un curs de limbă străina, îti va aduce un plus făcându-te mai atractiv pe piața muncii. Încearcă să fi mai discret, păstrează anumite detalii despre viata sentimentală acestea ar putea provoca gelozie din partea celor dragi. Cel mai important lucru este să fi tu fericit și profită de momentele libere pentru ați încărca bateriile.

Horoscop de ieri

Astazi, ar trebui sa te simti foarte energic, atat fizic, cat si psihic, si este posibil sa te simti destul de nelinistit in legatura cu anumite activitati fizice. Mergi la un antrenament daca ai timp sau fa o scurta plimbare daca nu ai altceva mai important de facut. Este probabil sa petreci mult din timpul tau pentru a lucra la sarcini provocatoare care te mentin activ. Ar trebui sa fii destul de clar seara.

Horoscop Capricorn 17.12.2019

capricorn

Istoric Capricornhoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului