Horoscop Horoscop Capricorn 18.05.2020

Vei fi contactat sa te ocupi de multe situatii problematice astazi, in mare parte legate de activitatile altor persoane. Interferentele celorlalti te vor destabiliza, provocandu-ti un exces de stres. Instinctul si intuitia sunt cel mai bun ghid al tau in aceasta situatie. Acest lucru te va ajuta sa discerni adevaratele intentii ale oamenilor. Fii inteligent si diplomatic in fiecare miscare pentru a nu trezi suspiciuni. Lasa problemele de la locul de munca la usa in timp ce te indrepti spre casa si nu mai impovara relatia ta cu alte probleme.

Din aceiasi zodie capricorn

Horoscop capricorn zilnic

  • Horoscop Dragoste capricorn Dragoste
    3.0 rating
  • Horoscop bani capricorn Bani
    4.0 rating
  • Horoscop Dragoste capricorn Sanatate
    5.0 rating
Horoscop saptamanal Capricorn 04 – 10 mai 2020

După cum știi părerile de rău sunt uneori tardive și de aceea ar fi bine să faci lucrurile cum trebuie de la bun început. Acum îți va fi testată tăria de caracter pentru că în mod clar, în ultima vreme ai făcut tot felul de greșeli pe care acum trebuie să le îndrepți sub orice formă. Departe de tine gândul de a face cuiva vreun rău și totuși lași în urma ta inimi frânte la începutul intervalului.
Dragostea îți va da târcoale în acest interval și depinde doar de tine cum vei reacționa în fața unui nou partener. Ești pe de o parte încântat de ceea ce ți se întâmplă, iar pe de altă parte te temi ca nu cumva să te entuziasmezi prea repede.

Horoscop Capricorn luna aprilie 2020

În această lună vei petrece timp în cercul familiei, armonia și confortul casei îți vor da o stare de liniște sufletească, concentrându-te astfel mai mult pe problemele sentimentale. Pe plan profesional s-ar putea să întampini anumite dificultăți, bazeaza-te însă pe propria intuiție care te va ajuta să gasești soluția cea mai buna.
În ciuda stării nostalgice în care te aflii uneori nu uita de îndatoririle profesionale, aceasta este cea mai bună șansă de a fi apreciat de superiorii tăi.
Se întrevede o posibila avansare la locul de muncă sau o creștere salariară în semn de apreciere pentru eforturile și talentul depus în îndeplinirea îndoririlor.

Horoscop de ieri

Cheia pentru tine astazi, este sa-ti folosesti inima mai mult decat capul. Bazeaza-ti actiunile pe sentimentele tale si pe intelegerea interioara a situatiei. Doar faptele te pot insela daca ai devenit prea bazat pe un singur mod liniar, logic de a gandi. La fel cum pandemia ne-a aratat complexele minime ale lumii noastre, trebuie sa recunosti interconexiunea dintre multe domenii diferite din viata ta.

Horoscop Capricorn 18.05.2020

capricorn

Istoric Capricornhoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului