Horoscop Horoscop Capricorn 20.03.2016

O parte din proiectele tale financiare pot fi stopate. Este posibil ca creditorul tău să fii schimbat termenii creditului. Orice ce s-a întamplat, nu te grăbi să te panichezi. Cel mai probabil situaţia este departe de a fi critică şi ar putea fi chiar benefică pentru tine. Bucură-te de restul zilei.

Din aceiasi zodie capricorn

Horoscop capricorn zilnic

Horoscop saptamanal Capricorn 24 -30 iunie 2019

Vei avea parte de intalniri si evenimente interesante. Este o saptamana in care vei dori sa aduci schimbari in viata ta. Acesta este momentul potrivit pentru a încerca ceva nou în viața ta personală. O intuiție mai puternică decât cea normală te poate ghida în luarea deciziilor rapide cu privire la calea pe care trebuie sa mergi. Urmeaza-ti instinctul și profita la maximum de toate oportunitățile care apar.
Este un moment bun pentru tranzacții imobiliare, renovări și extensii la domiciliu și pentru mutarea casei. Vei fi concentrat pe obiectivele pe termen lung și nu vei fi distras de problemele de zi cu zi. Perspectiva ta largă și simțul puternic al datoriei te va face productiv și eficient.

Horoscop Capricorn luna iunie 2019

              Acum vei constata cât de importante sunt odihna și relaxarea. Tu știi acest lucru, dar nu prea i-ai dat importanță în ultima perioadă. E momentul să dai ceva mai multă importanță grijei de sine, pentru că așa vei reuși să le faci pe toate mai bine, mai desăvârșit.

              Spre mijlocul lunii, se pot ivi și unele noutăți, care te vor captiva, mai ales că nu sunt chiar de așteptat. Nu trebuie să disperi, e necesar să le iei rând pe rând și vei reuși să le aliniezi pe făgașul correct.           

Și unele aspect ale vieții affective te vor provoca, in ultima săptămână a cestei luini, cu toate că ești pregătit din toate punctele de vedere și ai destul curaj, nu trebuie să te lași atras în concluzii immediate. Ai resursele necesare să faci față și de data asta. Chiar vei simți că faci parte dintr-un nou început de traiectorie.

Horoscop de ieri

Nu te supara daca oamenii nu te iau in serios asa cum ti-ai dori azi. Este in natura zilei sa pastrezi lucrurile luminoase si inaltatoare. Iesi din intensitatea ultimelor zile si razi cu voce tare. Nu pune accent pe lucrurile pe care nu le intelegi. Mergi cu fluxul si continua sa zambesti. Nimic nu iti poate merge prost, atata timp cat te alaturi bucuriei zilei.

Horoscop Capricorn 20.03.2016

capricorn

Istoric Capricornhoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului