Horoscop Horoscop Capricorn 20.04.2019

Unele informatii despre un eveniment major ar putea sa te deranjeze si sa te deruteze. Ar putea exista rapoarte contradictorii, iar comentatorii ar putea confunda problema chiar mai mult. Esti preocupat in primul rand de modul in care te va afecta acest lucru. Raspunsul este probabil foarte simplu. Adevarul va iesi la iveala in cateva zile. Ai rabdare!

  • Horoscop Dragoste capricorn Dragoste
    4.0 rating
  • Horoscop bani capricorn Bani
    2.0 rating
  • Horoscop Dragoste capricorn Sanatate
    5.0 rating
Horoscop saptamanal Capricorn 23 – 29 septembrie 2019

In aceasta saptamana vei gasi puterea necesara de a alunga din viata ta lucrurile care te fac nefericit. Optimismul te va determina sa ceri si sa obtii lucrurile pe care le doresti. Vei cheltui multi bani pe petreceri sau favoruri care pot sa-ti provoace daune majore in bugetul tau.
In weekend Soarele se armonizeaza cu Uranus si vei descoperi ca faci ceva iesit din comun care va surprinde in mod placut pe toti cunoscutii.

Horoscop Capricorn luna septembrie 2019

O nouă oportunitate profesională interesantă vine pe măsură ce Venus se întâlnește cu Marte – creativitatea curge și ești deosebit de popular! Apar o mulțime de știri despre cariera și reputația ta, iar acesta este un moment interesant pentru a organiza întâlniri sau a te poziționa în fața publicului. Ești sigur că îi vei surprinde pe toți cu talentele și ideile tale strălucitoare. Acesta este un moment minunat pentru a întâlni oameni noi și pentru a vă reconecta cu cineva care v-a fost în minte. Mesajele dulci sunt trimise înainte și înapoi. Va apare un impuls în comunicarea dintre tine și partenerii tai și au loc schimbări la domiciliu. Dacă te-ai gândit să te muți sau să renovezi, o schimbare va sosi acum. Surprizele sunt sigure că vor apărea în viața personală sau în familie. Venus, Marte și Soarele iti aduc oportunități minunate de a crea schimbări tangibile acasă și în viața personală.

Horoscop de ieri

Astazi, o femeie carismatica, artistica, ar putea vizita casa ta. Ar putea avea multe idei de discutat, propunandu-ti probabil sa lucrati impreuna la un proiect. Aceasta poate fi o idee buna, dar nu te angaja acum. Prietenul tau are o modalitate de a-i entuziasma pe oameni si de a-si impiedica judecata. Astepta pana pleaca si acorda-ti ceva timp sa te gandesti. Atunci vei fi intr-un spatiu mai bun.

Horoscop Capricorn 20.04.2019

capricorn

Istoric Capricornhoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului