Horoscop Horoscop Capricorn 22.01.2022

O comunicare calda si iubitoare ar putea veni astazi de la un prieten de lunga durata sau partener romantic. Acesta ar putea fi punctul culminant al zilei tale, mai ales ca o scrisoare sau o livrare pe care ai asteptat-o de ceva vreme inca nu a ajuns. O ruda mai in varsta sau un vecin ar putea veni la usa ta dorind sfaturi despre ceva.

  • Horoscop Dragoste capricorn Dragoste
    2.0 rating
  • Horoscop bani capricorn Bani
    4.0 rating
  • Horoscop Dragoste capricorn Sanatate
    4.0 rating
Horoscop saptamanal Capricorn 14 – 20 septembrie 2020

Evenimentele din aceasta saptamana ar putea duce la o criza sau ar putea fi o oportunitate in toata regula, dar totul tine de noroc, fapt ce ramane neclar pana la sfarsitul saptamanii. Mai mult, confuzia, ar putea ascunde fapte importante. Esti in mijlocul unei perioade de dezvoltare remarcabila.

Horoscop Capricorn luna octombrie 2020

In prima parte a lunii munca ta va duce la rezultate extraordinare. Marte se misca prin sectorul tau de cariera, ceea ce inseamna ca in aceasta luna vei veni cu idei deosebit de stralucitoare si te va ajuta sa te exprimi.
Dupa data de 14, viata ta de familie va deveni mult mai armonioasa si vei crea legaturi puternice in viata ta amoroasa. Tot dupa jumatatea lunii anumite probleme legate de parteneriate ies la suprafata si nu poti sa le ignori. Conexiunea energetica a lui Marte cu Pluto te va ajuta sa clarifici limitele si sa creezi strategii pentru a realiza ceva ce te pasioneaza cu adevarat.
Spre sfarsitul lunii un eveniment sau niste persoane te vor surprinde ceea ce iti va creea dezamagire sau suparare. Vei putea depasi simplu aceasta perioada daca vei sti sa-ti pastrezi calmul si vei privi lucrurile optimist.

Horoscop de ieri

S-ar putea sa-ti fi pierdut increderea in visele si fanteziile tale in ultima vreme. Acum este momentul sa te concentrezi asupra a ceea ce iti doresti si sa mergi inainte cu incredere. Ai facut destule reflectii si revizuiri si este timpul sa implementezi si sa creezi. Viseaza in continuare si nu-i lasa pe altii sa stea in calea progresului tau. Schimbarea de astazi poate fi subtila, dar ar trebui sa indice o navigare lina pentru urmatoarele cateva saptamani.

Horoscop Capricorn 22.01.2022

capricorn

Istoric Capricornhoroscop
Copyright © 2022, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului