Horoscop Horoscop Capricorn 22.09.2019

Astazi, o femeie carismatica, artistica, ar putea vizita casa ta. Ar putea avea multe idei de discutat, propunandu-ti probabil sa lucrati impreuna la un proiect. Aceasta poate fi o idee buna, dar nu te angaja acum. Prietenul tau are o modalitate de a-i entuziasma pe oameni si de a-si impiedica judecata. Astepta pana pleaca si acorda-ti ceva timp sa te gandesti. Atunci vei fi intr-un spatiu mai bun.

  • Horoscop Dragoste capricorn Dragoste
    2.0 rating
  • Horoscop bani capricorn Bani
    4.0 rating
  • Horoscop Dragoste capricorn Sanatate
    3.0 rating
Horoscop saptamanal Capricorn 14 – 20 septembrie 2020

Evenimentele din aceasta saptamana ar putea duce la o criza sau ar putea fi o oportunitate in toata regula, dar totul tine de noroc, fapt ce ramane neclar pana la sfarsitul saptamanii. Mai mult, confuzia, ar putea ascunde fapte importante. Esti in mijlocul unei perioade de dezvoltare remarcabila.

Horoscop Capricorn luna octombrie 2020

In prima parte a lunii munca ta va duce la rezultate extraordinare. Marte se misca prin sectorul tau de cariera, ceea ce inseamna ca in aceasta luna vei veni cu idei deosebit de stralucitoare si te va ajuta sa te exprimi.
Dupa data de 14, viata ta de familie va deveni mult mai armonioasa si vei crea legaturi puternice in viata ta amoroasa. Tot dupa jumatatea lunii anumite probleme legate de parteneriate ies la suprafata si nu poti sa le ignori. Conexiunea energetica a lui Marte cu Pluto te va ajuta sa clarifici limitele si sa creezi strategii pentru a realiza ceva ce te pasioneaza cu adevarat.
Spre sfarsitul lunii un eveniment sau niste persoane te vor surprinde ceea ce iti va creea dezamagire sau suparare. Vei putea depasi simplu aceasta perioada daca vei sti sa-ti pastrezi calmul si vei privi lucrurile optimist.

Horoscop de ieri

In aceasta zi vei avea cateva momente contradictorii cu persoana iubita. Pasiunile tale cele mai mari sunt greu de inteles de persoana iubita. I se pare ca hobby-urile iti mananca timpul liber si ii acorzi prea putina atentie. Incearca sa acorzi atentie si starii de sanatate pentru ca excesele facute de-a lungul timpului incep sa-si spuna cuvantul, iar energia te cam paraseste.

Horoscop Capricorn 22.09.2019

capricorn

Istoric Capricornhoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului