Horoscop Horoscop Capricorn 23.04.2016

Dorinta ta de a respecta si onora pe cineva special in viata ta se va ciocni astazi cu dorinta ta, la fel de puternica, de a deveni o persoana puternica si pasionata. Secretul rezolvarii acestui conflict consta in a sti ca cele doua nu se exclud reciproc. De asemenea, daca ai de gand sa profiti la maximum de ambele dorinte, trebuie sa te adaptezi. Bucura-te de ziua asta si de timpul petrecut alaturi de persoana iubita.

Din aceiasi zodie capricorn

Horoscop capricorn zilnic

Horoscop saptamanal Capricorn 10 -16 iunie 2019

Saptamana aceasta pentru nativii capricorni nu va fi una de succes sau plină de prea multă fericire,trebuind a se înarma cu multă răbdare deoarece multe evenimente pot fi stresante.
Nu vor lipsi în schimb din jurul tău persoane cordiale, oamenii amabili sau binevoitori, aceștia îți vor da o mână de ajutor pentru rezolvarea problemelor. Începutul saptamanii vă aduce o confruntare cu unul din colegi dar arătandu-vă creativitatea si sclipirea pe care o aveți, veți trece cu bine peste. Nu veți duce lipsă nici de probleme în relatia de cuplu, dar pentru evitarea avestora pur și simplu nu răspundeți provocărilor. Sfârșitul saptamanii va veni cu unele clarificari și explicații din partea ta, nu te speria acestea vor clarifica situațile conflictuale.

Horoscop Capricorn luna iunie 2019

              Acum vei constata cât de importante sunt odihna și relaxarea. Tu știi acest lucru, dar nu prea i-ai dat importanță în ultima perioadă. E momentul să dai ceva mai multă importanță grijei de sine, pentru că așa vei reuși să le faci pe toate mai bine, mai desăvârșit.

              Spre mijlocul lunii, se pot ivi și unele noutăți, care te vor captiva, mai ales că nu sunt chiar de așteptat. Nu trebuie să disperi, e necesar să le iei rând pe rând și vei reuși să le aliniezi pe făgașul correct.           

Și unele aspect ale vieții affective te vor provoca, in ultima săptămână a cestei luini, cu toate că ești pregătit din toate punctele de vedere și ai destul curaj, nu trebuie să te lași atras în concluzii immediate. Ai resursele necesare să faci față și de data asta. Chiar vei simți că faci parte dintr-un nou început de traiectorie.

Horoscop de ieri

Astepta-te la un impuls pentru abilitatile tale de comunicare astazi. Daca intampini dificultati in exprimarea sentimentelor tale adevarate, aceasta va fi o schimbare binevenita pentru tine. Ia in considerare discutarea lucrurilor cu cineva cu care ai probleme nerezolvate. Cu incredere, ar trebui sa poti rezolva rapid si relativ fara durere problemele.

Horoscop Capricorn 23.04.2016

capricorn

Istoric Capricornhoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului