Horoscop Horoscop Capricorn 23.08.2023

Petrece timp cu cineva pe care il iubesti astazi, dar pastreaza lucrurile usoare. Nu te astepta ca altii sa simta neaparat lucrurile pe care le simti tu. S-ar putea sa te simti dispretuit atunci cand altii nu iti acorda atentia pe care crezi ca o meriti. Nu o lua personal. Altii pot fi neconcentrati si lipsiti de atentie. Nu te astepta la angajamente majore sau conversatii profunde chiar acum.

  • Horoscop Dragoste capricorn Dragoste
    3.0 rating
  • Horoscop bani capricorn Bani
    3.0 rating
  • Horoscop Dragoste capricorn Sanatate
    5.0 rating
Horoscop saptamanal Capricorn 14 – 20 septembrie 2020

Evenimentele din aceasta saptamana ar putea duce la o criza sau ar putea fi o oportunitate in toata regula, dar totul tine de noroc, fapt ce ramane neclar pana la sfarsitul saptamanii. Mai mult, confuzia, ar putea ascunde fapte importante. Esti in mijlocul unei perioade de dezvoltare remarcabila.

Horoscop Capricorn luna octombrie 2020

In prima parte a lunii munca ta va duce la rezultate extraordinare. Marte se misca prin sectorul tau de cariera, ceea ce inseamna ca in aceasta luna vei veni cu idei deosebit de stralucitoare si te va ajuta sa te exprimi.
Dupa data de 14, viata ta de familie va deveni mult mai armonioasa si vei crea legaturi puternice in viata ta amoroasa. Tot dupa jumatatea lunii anumite probleme legate de parteneriate ies la suprafata si nu poti sa le ignori. Conexiunea energetica a lui Marte cu Pluto te va ajuta sa clarifici limitele si sa creezi strategii pentru a realiza ceva ce te pasioneaza cu adevarat.
Spre sfarsitul lunii un eveniment sau niste persoane te vor surprinde ceea ce iti va creea dezamagire sau suparare. Vei putea depasi simplu aceasta perioada daca vei sti sa-ti pastrezi calmul si vei privi lucrurile optimist.

Horoscop de ieri

Daca in prezent esti implicat romantic, ai putea descoperi ca unul dintre voi se simte foarte pasionat, in timp ce celalalt nu. Compromite! Daca in prezent nu esti atasat, cineva pentru care nu simti ca nimic, nu-si poate exprima un interes mai mult decat prietenos. Aceasta este o situatie dificila, dar trebuie sa ocolesti atentia acestei persoane fara a rani vreun sentiment.

Horoscop Capricorn 23.08.2023

capricorn

Istoric Capricornhoroscop
Copyright © 2023, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului