Horoscop Horoscop Capricorn 23.09.2020

Daca ai avut probleme in incercarea de a ajunge la un partener romantic, ar putea fi o idee buna sa nu mai incerci. Prietenul tau are o zi grea si s-ar putea sa nu fie cea mai buna companie. De fapt, iubitul tau ar putea sa vada un apel de la tine ca pe o intrerupere nedorita si sa fie scurt, daca nu chiar nepoliticos.

  • Horoscop Dragoste capricorn Dragoste
    2.0 rating
  • Horoscop bani capricorn Bani
    5.0 rating
  • Horoscop Dragoste capricorn Sanatate
    3.0 rating
Horoscop saptamanal Capricorn 14 – 20 septembrie 2020

Evenimentele din aceasta saptamana ar putea duce la o criza sau ar putea fi o oportunitate in toata regula, dar totul tine de noroc, fapt ce ramane neclar pana la sfarsitul saptamanii. Mai mult, confuzia, ar putea ascunde fapte importante. Esti in mijlocul unei perioade de dezvoltare remarcabila.

Horoscop Capricorn luna octombrie 2020

In prima parte a lunii munca ta va duce la rezultate extraordinare. Marte se misca prin sectorul tau de cariera, ceea ce inseamna ca in aceasta luna vei veni cu idei deosebit de stralucitoare si te va ajuta sa te exprimi.
Dupa data de 14, viata ta de familie va deveni mult mai armonioasa si vei crea legaturi puternice in viata ta amoroasa. Tot dupa jumatatea lunii anumite probleme legate de parteneriate ies la suprafata si nu poti sa le ignori. Conexiunea energetica a lui Marte cu Pluto te va ajuta sa clarifici limitele si sa creezi strategii pentru a realiza ceva ce te pasioneaza cu adevarat.
Spre sfarsitul lunii un eveniment sau niste persoane te vor surprinde ceea ce iti va creea dezamagire sau suparare. Vei putea depasi simplu aceasta perioada daca vei sti sa-ti pastrezi calmul si vei privi lucrurile optimist.

Horoscop de ieri

Disciplina si un plan solid sunt prietenii tai astazi. Incetineste-ti abordarea si ia in considerare consecintele actiunilor tale. Acesta este momentul sa te concentrezi asupra a ceea ce ai de facut si sa elaborezi un plan pentru ca acest lucru sa se intample. Exista o neliniste in aer care te-ar putea determina sa actionezi in graba. Nu uita de vechea zicala care spune ca graba strica treaba. Aceasta este o lectie importanta.

Horoscop Capricorn 23.09.2020

capricorn

Istoric Capricornhoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului