Horoscop Horoscop Capricorn 23.10.2020

Desi situatia ta financiara pare sa fie in crestere, s-ar putea sa te simti totusi pesimist si indiferent in privinta banilor si a vietii in general. S-ar putea sa doresti sa iti calmezi nemultumirea cheltuind si consumand excesiv mancarea sau bautura sau ambele. Nu lasa acest sentiment sa-ti pare a fi ceva bun. Intalneste-te cu cativa prieteni daca este posibil si distreaza-te. Rasfata-te cu un mic lucru, fara a trece peste varf!

  • Horoscop Dragoste capricorn Dragoste
    2.0 rating
  • Horoscop bani capricorn Bani
    1.0 rating
  • Horoscop Dragoste capricorn Sanatate
    5.0 rating
Horoscop saptamanal Capricorn 14 – 20 septembrie 2020

Evenimentele din aceasta saptamana ar putea duce la o criza sau ar putea fi o oportunitate in toata regula, dar totul tine de noroc, fapt ce ramane neclar pana la sfarsitul saptamanii. Mai mult, confuzia, ar putea ascunde fapte importante. Esti in mijlocul unei perioade de dezvoltare remarcabila.

Horoscop Capricorn luna octombrie 2020

In prima parte a lunii munca ta va duce la rezultate extraordinare. Marte se misca prin sectorul tau de cariera, ceea ce inseamna ca in aceasta luna vei veni cu idei deosebit de stralucitoare si te va ajuta sa te exprimi.
Dupa data de 14, viata ta de familie va deveni mult mai armonioasa si vei crea legaturi puternice in viata ta amoroasa. Tot dupa jumatatea lunii anumite probleme legate de parteneriate ies la suprafata si nu poti sa le ignori. Conexiunea energetica a lui Marte cu Pluto te va ajuta sa clarifici limitele si sa creezi strategii pentru a realiza ceva ce te pasioneaza cu adevarat.
Spre sfarsitul lunii un eveniment sau niste persoane te vor surprinde ceea ce iti va creea dezamagire sau suparare. Vei putea depasi simplu aceasta perioada daca vei sti sa-ti pastrezi calmul si vei privi lucrurile optimist.

Horoscop de ieri

Constientizarea sporita te poate provoca sa pui intrebari in jurul tau. Este posibil sa fii foarte sensibil la vibratiile din jurul tau iar daca intuitia ta iti spune ceva, va fi energia potrivita sa asculti ceea ce se vorbeste in jurul tau. Poti folosi aceasta constiinta suplimentara pentru a rezolva un mister sau doua sau doar sa observi minunatele lucruri din viata ta. Incearca sa iei in considerare sfaturile celor din jur daca vrei ca situatia ta financiara sa se imbunatateasca.

Horoscop Capricorn 23.10.2020

capricorn

Istoric Capricornhoroscop
Copyright © 2024, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului