Horoscop Horoscop Capricorn 24.02.2023

Exista o cantitate extraordinara de putere la dispozitia ta astazi, si ar trebui sa ai grija si sa o folosesti cu intelepciune. Aceasta este o perioada destul de transformatoare pentru tine, iar corpul tau poate trece prin multe schimbari. Ai capacitatea de a face o impresie extrem de puternica asupra oamenilor azi, deci gandeste-te inainte de a actiona. Aceasta energie se poate manifesta ca un accident sau ceva nesanatos daca nu este folosita corect.

  • Horoscop Dragoste capricorn Dragoste
    4.0 rating
  • Horoscop bani capricorn Bani
    5.0 rating
  • Horoscop Dragoste capricorn Sanatate
    2.0 rating
Horoscop saptamanal Capricorn 14 – 20 septembrie 2020

Evenimentele din aceasta saptamana ar putea duce la o criza sau ar putea fi o oportunitate in toata regula, dar totul tine de noroc, fapt ce ramane neclar pana la sfarsitul saptamanii. Mai mult, confuzia, ar putea ascunde fapte importante. Esti in mijlocul unei perioade de dezvoltare remarcabila.

Horoscop Capricorn luna octombrie 2020

In prima parte a lunii munca ta va duce la rezultate extraordinare. Marte se misca prin sectorul tau de cariera, ceea ce inseamna ca in aceasta luna vei veni cu idei deosebit de stralucitoare si te va ajuta sa te exprimi.
Dupa data de 14, viata ta de familie va deveni mult mai armonioasa si vei crea legaturi puternice in viata ta amoroasa. Tot dupa jumatatea lunii anumite probleme legate de parteneriate ies la suprafata si nu poti sa le ignori. Conexiunea energetica a lui Marte cu Pluto te va ajuta sa clarifici limitele si sa creezi strategii pentru a realiza ceva ce te pasioneaza cu adevarat.
Spre sfarsitul lunii un eveniment sau niste persoane te vor surprinde ceea ce iti va creea dezamagire sau suparare. Vei putea depasi simplu aceasta perioada daca vei sti sa-ti pastrezi calmul si vei privi lucrurile optimist.

Horoscop de ieri

Recompensele din munca grea si daruire ar putea fi in sfarsit vizibile. Experimenteaza sentimentul cald care vine din satisfactia profunda si stiind ca meriti tot ceea ce se intampla minunat. Vei dori sa te bucuri de fericirea ta alaturi de cei dragi. Planifica o sarbatoare si impartaseste norocul tau cu oamenii care te-au sustinut.

Horoscop Capricorn 24.02.2023

capricorn

Istoric Capricornhoroscop
Copyright © 2023, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului