Horoscop Horoscop Capricorn 24.06.2019

Astazi este o zi minunata pentru a face o plimbare sau o investitie. Norocul si prosperitatea sunt in favoarea ta si ai ocazia sa iei niste decizii financiare foarte profitabile. Intuitia ta este in concordanta cu ceea ce trebuie sa faci. Fa cea mai buna afacere posibila si asigura-ti un viitor corect si sigur.

  • Horoscop Dragoste capricorn Dragoste
    4.0 rating
  • Horoscop bani capricorn Bani
    2.0 rating
  • Horoscop Dragoste capricorn Sanatate
    3.0 rating
Horoscop saptamanal Capricorn 7-13 octombrie 2019

Pentru tine aceasta saptamana va fi plina de incredere si bucurie. Te vei simti energic si vei fi apreciat de colegi si superiori ceea ce te va determina sa-ti atingi obiectivele cheie. Vei avea parte de castiguri neasteptate si te poti astepta si la un progres in activitatea ta.
Marte se muta in sectorul tau de calatorii ceea ce inseamna ca vei ajunge intr-un loc nou si vei explora noi posibilitati de a-ti petrece timpul.

Horoscop Capricorn luna octombrie 2019

In prima parte a lunii munca ta va duce la rezultate extraordinare. Marte se misca prin sectorul tau de cariera, ceea ce inseamna ca in aceasta luna vei veni cu idei deosebit de stralucitoare si te va ajuta sa te exprimi.
Dupa data de 14, viata ta de familie va deveni mult mai armonioasa si vei crea legaturi puternice in viata ta amoroasa. Tot dupa jumatatea lunii anumite probleme legate de parteneriate ies la suprafata si nu poti sa le ignori. Conexiunea energetica a lui Marte cu Pluto te va ajuta sa clarifici limitele si sa creezi strategii pentru a realiza ceva ce te pasioneaza cu adevarat.
Spre sfarsitul lunii un eveniment sau niste persoane te vor surprinde ceea ce iti va creea dezamagire sau suparare. Vei putea depasi simplu aceasta perioada daca vei sti sa-ti pastrezi calmul si vei privi lucrurile optimist.

Horoscop de ieri

Esti la inceputul unei perioade foarte expansive din viata ta, iar oportunitatile sunt disponibile indiferent daca iti dai seama sau nu. S-ar putea sa ai senzatia ca exista o zona care are nevoie de o revizuire totala. Schimbarile majore reprezinta o piesa mare a puzzle-ului. Ceea ce nu mai functioneaza pentru tine poate face loc viitorului care te asteapta. Acesta este timpul tau pentru a straluci.

Horoscop Capricorn 24.06.2019

capricorn

Istoric Capricornhoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului