Horoscop Horoscop Capricorn 24.07.2023

Mintea ta continua sa functioneze astazi pe aceeasi baza veche, deoarece valoarea ta de sine este pe punctul de a se schimba radical. Toata lumea are puterea sa cucereasca, indiferent daca nesiguranta ramasa din ranile din copilarie sau rani emotionale din relatiile din trecut este inca prezenta. Dar, indiferent de sursa, aceste probleme sunt ale tale de rezolvat acum.

  • Horoscop Dragoste capricorn Dragoste
    2.0 rating
  • Horoscop bani capricorn Bani
    1.0 rating
  • Horoscop Dragoste capricorn Sanatate
    4.0 rating
Horoscop saptamanal Capricorn 14 – 20 septembrie 2020

Evenimentele din aceasta saptamana ar putea duce la o criza sau ar putea fi o oportunitate in toata regula, dar totul tine de noroc, fapt ce ramane neclar pana la sfarsitul saptamanii. Mai mult, confuzia, ar putea ascunde fapte importante. Esti in mijlocul unei perioade de dezvoltare remarcabila.

Horoscop Capricorn luna octombrie 2020

In prima parte a lunii munca ta va duce la rezultate extraordinare. Marte se misca prin sectorul tau de cariera, ceea ce inseamna ca in aceasta luna vei veni cu idei deosebit de stralucitoare si te va ajuta sa te exprimi.
Dupa data de 14, viata ta de familie va deveni mult mai armonioasa si vei crea legaturi puternice in viata ta amoroasa. Tot dupa jumatatea lunii anumite probleme legate de parteneriate ies la suprafata si nu poti sa le ignori. Conexiunea energetica a lui Marte cu Pluto te va ajuta sa clarifici limitele si sa creezi strategii pentru a realiza ceva ce te pasioneaza cu adevarat.
Spre sfarsitul lunii un eveniment sau niste persoane te vor surprinde ceea ce iti va creea dezamagire sau suparare. Vei putea depasi simplu aceasta perioada daca vei sti sa-ti pastrezi calmul si vei privi lucrurile optimist.

Horoscop de ieri

Daca in prezent esti implicat romantic, ai putea descoperi ca unul dintre voi se simte foarte pasionat, in timp ce celalalt nu. Compromite! Daca in prezent nu esti atasat, cineva pentru care nu simti ca nimic, nu-si poate exprima un interes mai mult decat prietenos. Aceasta este o situatie dificila, dar trebuie sa ocolesti atentia acestei persoane fara a rani vreun sentiment.

Horoscop Capricorn 24.07.2023

capricorn

Istoric Capricornhoroscop
Copyright © 2023, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului