Horoscop Horoscop Capricorn 25.05.2019

Astazi este o zi pentru indecare si reconciliere. S-ar putea sa te simti abuzat si maltratat in ultimul timp de cineva din familia ta. Acum esti gata pentru un nou inceput, pentru ca ai reusit sa faci lucruri noi si ai invatat ceva din ceea ce sa intamplat. Acorda-ti putin timp pentru a savura momentul, si petrece ceva timp cu oamenii pe care ii iubesti.

Din aceiasi zodie capricorn

Horoscop capricorn zilnic

  • Horoscop Dragoste capricorn Dragoste
    5.0 rating
  • Horoscop bani capricorn Bani
    2.0 rating
  • Horoscop Dragoste capricorn Sanatate
    4.0 rating
Horoscop saptamanal Capricorn 17 -23 iunie 2019

Esti gata pentru un progres major, grație sprijinului venit din aspecte care guvernează familia și romantismul. Cheltuielile tale au scăzut încet, dar constant, iar acum este timpul să ai o mică distracție controlată. Prietenii și rețelele tale sociale ar putea dori să intre în acțiune, dar asigura-te că este clar că trebuie să plătească propriul drum. Înlăturarea conflictului potențial în acest fel va salva relația. Incearca sa indepartezi nicvelul de stres cu un exercitiu care te inveseleste.
Ceea ce faci pentru corpul tau trebuie să faci și pentru spiritul tau. Tipul de energie pe care îl avem vine în mare măsură din activitățile la care alegem să participăm – alegeți ceva care vă face să zâmbiț, cum ar fi elergarea cu prietenii sau aerobicul!

Horoscop Capricorn luna iunie 2019

              Acum vei constata cât de importante sunt odihna și relaxarea. Tu știi acest lucru, dar nu prea i-ai dat importanță în ultima perioadă. E momentul să dai ceva mai multă importanță grijei de sine, pentru că așa vei reuși să le faci pe toate mai bine, mai desăvârșit.

              Spre mijlocul lunii, se pot ivi și unele noutăți, care te vor captiva, mai ales că nu sunt chiar de așteptat. Nu trebuie să disperi, e necesar să le iei rând pe rând și vei reuși să le aliniezi pe făgașul correct.           

Și unele aspect ale vieții affective te vor provoca, in ultima săptămână a cestei luini, cu toate că ești pregătit din toate punctele de vedere și ai destul curaj, nu trebuie să te lași atras în concluzii immediate. Ai resursele necesare să faci față și de data asta. Chiar vei simți că faci parte dintr-un nou început de traiectorie.

Horoscop de ieri

Astazi este o zi excelenta pentru a spune exact cum te simti. Gandirea ta este deosebit de clara. Dupa ce incepi sa vorbesti, nu te vei opri cu usurinta. Oamenii vor asculta cu atentie cuvintele tale. Ai o mare influenta, deci realizezi cat de mult impact ai asupra lor. Vei putea realiza multe cu calm.

Horoscop Capricorn 25.05.2019

capricorn

Istoric Capricornhoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului