Horoscop Horoscop Capricorn 25.08.2020

Vei fi destul de irascibil in aceasta zi. Exista posibilitatea ca o anumita persoana ce are o datorie la ti ne sa incerce sa se eschiveze. Din aceasta cauza vei fi nevoit sa iti amani planurile din aceasta zi. Incearca sa iti temperezi comportamemtul inainte de a rani anumite persoane ce nu au nici o vina.

  • Horoscop Dragoste capricorn Dragoste
    2.0 rating
  • Horoscop bani capricorn Bani
    4.0 rating
  • Horoscop Dragoste capricorn Sanatate
    3.0 rating
Horoscop saptamanal Capricorn 14 – 20 septembrie 2020

Evenimentele din aceasta saptamana ar putea duce la o criza sau ar putea fi o oportunitate in toata regula, dar totul tine de noroc, fapt ce ramane neclar pana la sfarsitul saptamanii. Mai mult, confuzia, ar putea ascunde fapte importante. Esti in mijlocul unei perioade de dezvoltare remarcabila.

Horoscop Capricorn luna octombrie 2020

In prima parte a lunii munca ta va duce la rezultate extraordinare. Marte se misca prin sectorul tau de cariera, ceea ce inseamna ca in aceasta luna vei veni cu idei deosebit de stralucitoare si te va ajuta sa te exprimi.
Dupa data de 14, viata ta de familie va deveni mult mai armonioasa si vei crea legaturi puternice in viata ta amoroasa. Tot dupa jumatatea lunii anumite probleme legate de parteneriate ies la suprafata si nu poti sa le ignori. Conexiunea energetica a lui Marte cu Pluto te va ajuta sa clarifici limitele si sa creezi strategii pentru a realiza ceva ce te pasioneaza cu adevarat.
Spre sfarsitul lunii un eveniment sau niste persoane te vor surprinde ceea ce iti va creea dezamagire sau suparare. Vei putea depasi simplu aceasta perioada daca vei sti sa-ti pastrezi calmul si vei privi lucrurile optimist.

Horoscop de ieri

O femeie pe care o intalnesti la lucru ar putea sa te indrepte intr-o noua directie. Ar trebui sa investighezi toate optiunile posibile. Acesta ar putea fi un interes intelectual nou, o abilitate tehnologica sau, eventual, o sursa noua de venit si mai profitabila. Poate implica un domeniu neobisnuit, dar nu te ingrijora. Lumea se schimba, astfel incat ceea ce pare neortodox in prezent ar putea fi un lucru obisnuit maine.

Horoscop Capricorn 25.08.2020

capricorn

Istoric Capricornhoroscop
Copyright © 2021, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului