Horoscop Horoscop Capricorn 26.08.2022

Este posibil sa existe o agresivitate puternica astazi, care te poate face sa simti ca vrei sa declari razboi tuturor. S-ar putea sa ai senzatia ca toti ceilalti sunt complet nebuni si ca esti singurul care stie cu adevarat ce se intampla. Atentie la persoanele dezinformate si la informatiile false. Luptele ar putea izbucni din cauza unor fapte care par adevarate la inceput, dar care sunt doar vise gresite ale cuiva.

  • Horoscop Dragoste capricorn Dragoste
    2.0 rating
  • Horoscop bani capricorn Bani
    4.0 rating
  • Horoscop Dragoste capricorn Sanatate
    4.0 rating
Horoscop saptamanal Capricorn 14 – 20 septembrie 2020

Evenimentele din aceasta saptamana ar putea duce la o criza sau ar putea fi o oportunitate in toata regula, dar totul tine de noroc, fapt ce ramane neclar pana la sfarsitul saptamanii. Mai mult, confuzia, ar putea ascunde fapte importante. Esti in mijlocul unei perioade de dezvoltare remarcabila.

Horoscop Capricorn luna octombrie 2020

In prima parte a lunii munca ta va duce la rezultate extraordinare. Marte se misca prin sectorul tau de cariera, ceea ce inseamna ca in aceasta luna vei veni cu idei deosebit de stralucitoare si te va ajuta sa te exprimi.
Dupa data de 14, viata ta de familie va deveni mult mai armonioasa si vei crea legaturi puternice in viata ta amoroasa. Tot dupa jumatatea lunii anumite probleme legate de parteneriate ies la suprafata si nu poti sa le ignori. Conexiunea energetica a lui Marte cu Pluto te va ajuta sa clarifici limitele si sa creezi strategii pentru a realiza ceva ce te pasioneaza cu adevarat.
Spre sfarsitul lunii un eveniment sau niste persoane te vor surprinde ceea ce iti va creea dezamagire sau suparare. Vei putea depasi simplu aceasta perioada daca vei sti sa-ti pastrezi calmul si vei privi lucrurile optimist.

Horoscop de ieri

Esti predispus sa ai senzatia ca iarba este mai verde de cealalta parte a gardului astazi. Incearca sa nu fi prea obosit de asta. Fie faci efortul de a merge acolo unde peisajul pare mai bogat si mai rodnic, fie ramai acolo unde te afli. Cheia adevaratei fericiri este sa te asiguri ca, indiferent de locul in care vei ajunge, te bucuri de locul in care te afli.

Horoscop Capricorn 26.08.2022

capricorn

Istoric Capricornhoroscop
Copyright © 2022, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului