Horoscop Horoscop Capricorn 26.09.2019

Comunicarea dintre tine si un membru al familiei ar putea fi dificila astazi. Caldura si intelegerea ta ar putea oferi acestei persoane curajul sa iti spuna ce este in mintea sa. S-ar putea sa te simti aventuros, asa ca tu si un partener romantic poti decide sa iesi in oras si sa dai cu piciorul acestei seri. Amandoi aratati si va simtiti bine. Distreaza-te!

Din aceiasi zodie capricorn

Horoscop capricorn zilnic

  • Horoscop Dragoste capricorn Dragoste
    4.0 rating
  • Horoscop bani capricorn Bani
    3.0 rating
  • Horoscop Dragoste capricorn Sanatate
    4.0 rating
Horoscop saptamanal Capricorn 04 – 10 mai 2020

După cum știi părerile de rău sunt uneori tardive și de aceea ar fi bine să faci lucrurile cum trebuie de la bun început. Acum îți va fi testată tăria de caracter pentru că în mod clar, în ultima vreme ai făcut tot felul de greșeli pe care acum trebuie să le îndrepți sub orice formă. Departe de tine gândul de a face cuiva vreun rău și totuși lași în urma ta inimi frânte la începutul intervalului.
Dragostea îți va da târcoale în acest interval și depinde doar de tine cum vei reacționa în fața unui nou partener. Ești pe de o parte încântat de ceea ce ți se întâmplă, iar pe de altă parte te temi ca nu cumva să te entuziasmezi prea repede.

Horoscop Capricorn luna aprilie 2020

În această lună vei petrece timp în cercul familiei, armonia și confortul casei îți vor da o stare de liniște sufletească, concentrându-te astfel mai mult pe problemele sentimentale. Pe plan profesional s-ar putea să întampini anumite dificultăți, bazeaza-te însă pe propria intuiție care te va ajuta să gasești soluția cea mai buna.
În ciuda stării nostalgice în care te aflii uneori nu uita de îndatoririle profesionale, aceasta este cea mai bună șansă de a fi apreciat de superiorii tăi.
Se întrevede o posibila avansare la locul de muncă sau o creștere salariară în semn de apreciere pentru eforturile și talentul depus în îndeplinirea îndoririlor.

Horoscop de ieri

Toata lumea stie ca ai o placere de a iti petrece timpul gandindu-te si analizand ceea ce se intampla in jurul tau. Astazi, pe de alta parte, vei vedea de fapt lucrurile cu o mare claritate. Nu va trebui sa studiezi, sa reflectezi si sa treci in revista tot ceea ce observi. Este ca si cum ai inventa o noua teorie care este confirmata in mod repetat de altii pe parcursul zilei.

Horoscop Capricorn 26.09.2019

capricorn

Istoric Capricornhoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului