Horoscop Horoscop Capricorn 26.10.2019

Esti apt sa fii atras de lucruri vii si interesante astazi. Activitatile dramatice si dinamice sunt cele cu care vei fi cel mai confortabil. Daca te afli intr-o situatie plictisitoare, gandeste-te la modalitati prin care poti condimenta. Arunca o cheie in conversatie pentru a vedea cum reactioneaza oamenii.

  • Horoscop Dragoste capricorn Dragoste
    2.0 rating
  • Horoscop bani capricorn Bani
    4.0 rating
  • Horoscop Dragoste capricorn Sanatate
    3.0 rating
Horoscop saptamanal Capricorn 09 – 15 decembrie 2019

Aveti totul pregatit pentru a incepe un nou proiect. Veti cunoaste oameni influenti care va vor ajuta sa va atingeti scopul in ceea ce priveste banii.
Aliniamentul planetar al saptamanii aduce cu el dorinta de schimbare in relatia romantica. Esti hotarat să-l faci pe cel drag sa straluceasca si sa fie perfect sau daca nu, veti cauta perfectiunea in alta parte.

Horoscop Capricorn luna decembrie 2019

Datorită dragostei veți fi mai sociabili și mai cordial în relațiile cu celilalți față de cum erați înainte.
Pe la mijlocul lunii nu veti putea conta pe multe momente de odihna,cel mai bine ar fi sa acordati mai multa atenție aspectelor legate de muncă și îndatoriri.
O opțiune foarte bună ar fi să te înscrii la un curs de limbă străina, îti va aduce un plus făcându-te mai atractiv pe piața muncii. Încearcă să fi mai discret, păstrează anumite detalii despre viata sentimentală acestea ar putea provoca gelozie din partea celor dragi. Cel mai important lucru este să fi tu fericit și profită de momentele libere pentru ați încărca bateriile.

Horoscop de ieri

S-ar putea sa te simti imprastiat cand uiti unde ai pus cheile si pui detergent in uscator cu hainele proaspat spalate. Creierul tau este aruncat in fiecare directie si poate fi greu de urmarit in ceea ce faci. Nu te agata prea mult de asta. Du-te cu fluxul fara a incerca sa te fortezi sa faci ceva ce nu poti in mod natural.

Horoscop Capricorn 26.10.2019

capricorn

Istoric Capricornhoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului