Horoscop Horoscop Capricorn 27.10.2016

Un prieten vechi pe care nu l-ai vazut de o lunga perioada de timp poate reaparea brusc in fata ta la un eveniment de grup la care vei participa in aceasta zi. Acest lucru te va lua prin surprindere dar nu vei fi prea fericit sa il vezi din nou. Vei putea primi unele informatii surprinzatoare prin intermediul unui telefon sau email, iar acest lucru te va face sa mergi cu totul si cu totul intr-o alta directie decat cea in care te indreptai in aceasta dimineata.

Horoscop saptamanal Capricorn 11 – 17 noiembrie 2019

Este un moment potrivit pentru a lua anumite decizii importante care vor duce la schimbari majore in viata ta. Este important ca aceste decizii sa le iei singur, fara a te lasa influentat de ceea ce gandesc altii. Saptamana aceasta probabil ca vei obtine o recompensa pentru munca depusa.
Prezenta planetei Venus in zona ta de dragoste, te va ajuta sa ai o conexiune uimitoare cu o persoana pe care nu ai mai intalnit-o pana acum.

Horoscop Capricorn luna noiembrie 2019

Luna aceasta va fi favorabila pentru dezvoltarea relatiilor profesionale si personale cat si pentru calatorii.
Vei avea planuri de a face schimbari in casa in care locuiesti, de a moderniza sau chiar de a schimba locuinta.
Anumite probleme care pot aparea acasa sau la serviciu, nu te vor lua prin surprindere; te asteptai ca ele sa se intample deoarece sunt rezultatul unor actiuni pe care le-ai luat in trecut.
Este o luna buna pentru crearea unei noi relatii romantice, a carei dezvoltare depinde de tine. Pentru cei care sunt deja intr-o relatie, vor prefera sa petreaca mai mult timp acasa alaturi de persoana iubita.

Horoscop de ieri

S-ar putea parea ca totul este in contradictie cu traiectoria ta. In timp ce vrei sa te deplasezi spre sud, vantul bate spre vest. Asta nu inseamna ca ar trebui sa renunti la obiectivul tau. Acest lucru inseamna doar ca trebuie sa te confrunti cu ceva pentru a ajunge acolo. O abordare laterala este doar lucrul necesar pentru a ajunge in paradisul tau.

Horoscop Capricorn 27.10.2016

capricorn

Istoric Capricornhoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului