Horoscop Horoscop Capricorn 28.04.2016

Unele vise tulburatoare te fac sa te indoiesti de motivele cuiva pe care il consideri prieten. Aceasta persoana ar putea avea un mod mai straniu de a actiona, si te intrebi care va fi viitorul prieteniei voastre. Este important sa te uiti la simbolurile din visele tale si sa incerci sa analizezi ceea ce iti spun. Ar putea arata catre prietenul tau, catre tine, sau poate chiar ambii. Gandeste-te la asta!

Horoscop săptămânal Capricorn 25 martie – 31 martie 2019

Ești din nou eroul familiei sau al relației în care te afli. Plin de devotament și dăruire, îi faci pe cei din jurul tău să simtă căldură și implicare în toate aspectele importante ale activităților pe care le desfășori. Față de cei apropiați manifești multă grijă, iar la muncă nu lași loc de interpretări și goluri în sarcini.

Deși ai un echilibru solid care te sprijină de fiecare dată când situația o impune, se pare că o surpriză, spre mijlocul săptămâni, te va pune puțin la încercare. Da, vei avea de ales, ceea ce nu îți face și cea mai mare plăcere, pentru că vei avea de ales, pe deoparte între o oportunitate excepțională și implicarea în familie. Te cred că e greu, pentru că sunt doua plante la care ai depus mult efort și le-ai îngrijit frumos până acum și de care nu ai vrea să te despatrță, dar îți este și foarte greu să alegi. Atunci când pui suflet în ceea ce faci e foarte greu să renunți, ba mai mult să ai puterea să privești pe cel abandonat.

Cuvantul cheie al situației în care te vei afla este – compromisul –  nu unul dăunător, ci unul care să îți permită să le implinești pe amândouă așa cum ți-ai dori .

Horoscop Capricorn luna martie

              Veștile nu sunt din cele mai bune pentru cariera ta. E greu să înțelegi ce se întâmplă și cum stau lucrurile exact, dat fiind faptul ca, nimic nu merge. Și dacă mai apar și conflictele, formula eșecului e gata. Asta la o primă vedere, în apaență, pentru că în esentă lucrurile nu stau chiar atât de rău. Se vorbește mult și se face puțin, de asta e timp pentru conflicte și alte activități neprodutive. Tu trebuie să îți vezi de activități și să răspunzi pozitiv solicitărilor, asigurându-ți astfel liniștea.

Cu dragostea stai bine, indiferent dacă ești căsătorit, single sau într-o relație cu cineva. În căsnicie e timpul să acționezi așa după instint, să zicem. Ai la îndemână toate ingredientele necesare unei recuceriri notabile. Dacă ești single vei simți tot mai multă dorință de aventură și sete de distracție. În relație se pune problema unei aprofundări complexe la care te deschizi, față de celălalt și pe care o să o îmlinești definitiv până la final de lună.

Nu la fel de bine te poți lăuda cu starea fizică. Ajungi de multe ori la suprasolicitatre și ai tendința de a continua în această stare la nesfârșit. Dacă vrei să te asiguri că toate sunt în regulă, mai bine schimbă-ți programul de somn și adaogă mai multă mișcare zilnic. Vei vedea că poți fi alt om și starea ta de sănătatte se va îmbunătăți semnificativ. Să fie clar, nu ai de ce să te sperii, pentru că nu suferi de vreo afecțiune medical diagnosticată, dar acestea pot apărea curănd dacă nu îți schimbi stilul de viață.

Rămâi la fel de chibziut cu banii tăi, pentru că, deși nu ai de ce să îți faci problem, tenațiile de a cheltui excedentar apr și la tine luna asta. Mai bine orește-te puțin și fă calculele necesare înainte de a cheltui. Tu știi cel mai bine ce îți este ș ice nu ăți este necesar, așa că fii tu însuți și vei rămâne în echilibru din punt de vedere financiar.

Horoscop de ieri

Lucrurile bune ar putea sa vina la tine din toate punctele de vedere astazi. Mai devreme sau mai tarziu vei fi obligat sa actionezi. Poate parea ca peretii camerei se maresc din ce in ce mai mult. Presiunea se cladeste si aerul devine stagnant. Iesi la aer. Exercitiile te vor ajuta sa eliberezi o parte din presiunea pe care o simti.

Horoscop Capricorn 28.04.2016

capricorn

Istoric Capricornhoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului