Horoscop Horoscop Capricorn 31.03.2016

Problemele de dragoste te pot face să te simți tensionat și oarecum temător. Poate este vorba de o relație care nu s-a arătat încă, sau poate tu și partenerul tău ați avut o dispută. Nu-ți face prea multe griji. Ar trebui să auzi niște cuvinte liniștitoare cât de curând. Încercă să rămâi calm atunci când vorbești cu partenerul tău. Dacă pari disperat sau speriat l-ai sau ai putea-o împinge în direcția opusă.

Horoscop săptămânal Capricorn 11 februarie – 17 februarie 2019

Se pare că e timpul să începi o selecție între prietenii tăi, mai ales după ultimele evenimente la care ai participat. Indicat este să rămâi înconjurat doar de cei mai fideli și mai apropiați. Este posibil să ai parte de câteva zile ceva mai tensionate în grupul de prieteni, dar vei reuși să pui capăt mai multor situații neplăcute, pe care nu le-ai dorit și nu le-ai provocat, dar nici nu le-ai putut evita.

Din păcate armonia din familie nu e chiar cea mai de dorit, ba chiar e posibil să ai nevoie de ajutorul unui prieten care să intervină și să te ajute să o restabilești.

Chiar dacă ai făcut o greșeală nu trebuie să te condamni atât de dur, oamenii mai greșesc și, mai ales să nu uiți că de cele mai multe ori învățăm din greșeli.

Horoscop Capricorn luna februarie

Ai dori mai mult de la cel de lângă tine, și chiar faci masurători temporale ale intervalelor de timp are se scurg între momentele de tandrețe și iubire pasională dintre voi si te ingrijorezi că acestea devin tot mai lungi. Nu e cazul să îți faci griji sau să te găndești că nu mai ocupi același loc în inima celuilalt, deși poate factorii externi te îndeamnă să crezi asta. Ai răbdare! Tu știi să fii răbdător și să aloci timp pentru toate, trebuie doar să mai implici din răbdare și în dragoste. Dacă vei gândi pozitiv vei descoperi că nu există nici un impas pe care să nu poți să îl depășești, chiar și atunci când la mijloc sunt sentimentele tale.

Ca de obicei, la serviciu luna asta e foarte încărcată, oameni noi, idei noi, evenimente noi, toate vin să îți umple complet agenda. Trebuie să ai grijă la timp și să îl gestionezi meticulos c să poți să rămâi eficient și productiv.

Persoanele pe care le vei întâlni luna aceasta sunt foarte diferite, la fel și problemele lor, motiv pentru care concentrarea nu trebuie să îți lipsească și fii atent, una din întâlniri îți poate aduce niște idei geniale.

Horoscop de ieri

Poti fi zguduit astazi de catre cineva cu un mare farmec personal. Poate ca te simti ca si cum ai fi umbrit din cauza ideilor grandioase si a muntilor de informatii care vin de la aceasta persoana. Poate ca te simti prea lent. Te-ai gandit vreodata ca cineva merge prea repede? Nu crede automat ca tu esti cel care trebuie sa schimbe vitezele.

Horoscop Capricorn 31.03.2016

capricorn

Istoric Capricornhoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange