Horoscop Horoscop Capricorn 31.08.2023

Vorbirea din inima te duce probabil la claritate si vindecare acum, mai ales daca intampini probleme cu un prieten apropiat sau cu un coleg. Nu te agita prea mult pentru locul exact sau timpul perfect pentru a vorbi. Este mai important sa fii clar cu intentiile tale decat sa faci un discurs elocvent astazi. Puterea sentimentelor tale iti transmite sinceritate si asta ar trebui sa fie suficient.

  • Horoscop Dragoste capricorn Dragoste
    2.0 rating
  • Horoscop bani capricorn Bani
    4.0 rating
  • Horoscop Dragoste capricorn Sanatate
    1.0 rating
Horoscop saptamanal Capricorn 14 – 20 septembrie 2020

Evenimentele din aceasta saptamana ar putea duce la o criza sau ar putea fi o oportunitate in toata regula, dar totul tine de noroc, fapt ce ramane neclar pana la sfarsitul saptamanii. Mai mult, confuzia, ar putea ascunde fapte importante. Esti in mijlocul unei perioade de dezvoltare remarcabila.

Horoscop Capricorn luna octombrie 2020

In prima parte a lunii munca ta va duce la rezultate extraordinare. Marte se misca prin sectorul tau de cariera, ceea ce inseamna ca in aceasta luna vei veni cu idei deosebit de stralucitoare si te va ajuta sa te exprimi.
Dupa data de 14, viata ta de familie va deveni mult mai armonioasa si vei crea legaturi puternice in viata ta amoroasa. Tot dupa jumatatea lunii anumite probleme legate de parteneriate ies la suprafata si nu poti sa le ignori. Conexiunea energetica a lui Marte cu Pluto te va ajuta sa clarifici limitele si sa creezi strategii pentru a realiza ceva ce te pasioneaza cu adevarat.
Spre sfarsitul lunii un eveniment sau niste persoane te vor surprinde ceea ce iti va creea dezamagire sau suparare. Vei putea depasi simplu aceasta perioada daca vei sti sa-ti pastrezi calmul si vei privi lucrurile optimist.

Horoscop de ieri

Mintea ta este deosebit de intensa astazi si vei descoperi ca poate comunica foarte bine cu inima ta anxioasa. Poate ca cineva a pasit recent in viata ta si acum este timpul sa te angajezi cu aceasta persoana la un nivel mai profund. Este intelept sa faci lucrurile pas cu pas. Nu te lasa dus de imaginatie. Ar putea fi greu sa gasesti granita dintre imaginar si real.

Horoscop Capricorn 31.08.2023

capricorn

Istoric Capricornhoroscop
Copyright © 2023, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului