Horoscop Horoscop Capricorn 31.12.2021

S-ar putea sa nu ai chef sa faci nimic astazi. Daca cineva te provoaca, spune tot ceea ce simti. Probabil vei putea castiga orice lupta cu cuvintele tale. Incearca rationamentul sensibil in loc de lupta deschisa. Asculta cu atentie preocuparile partii opuse si fa miscarile in consecinta. Acesta nu este un concurs. Este o conversatie intre prieteni.

  • Horoscop Dragoste capricorn Dragoste
    4.0 rating
  • Horoscop bani capricorn Bani
    2.0 rating
  • Horoscop Dragoste capricorn Sanatate
    5.0 rating
Horoscop saptamanal Capricorn 14 – 20 septembrie 2020

Evenimentele din aceasta saptamana ar putea duce la o criza sau ar putea fi o oportunitate in toata regula, dar totul tine de noroc, fapt ce ramane neclar pana la sfarsitul saptamanii. Mai mult, confuzia, ar putea ascunde fapte importante. Esti in mijlocul unei perioade de dezvoltare remarcabila.

Horoscop Capricorn luna octombrie 2020

In prima parte a lunii munca ta va duce la rezultate extraordinare. Marte se misca prin sectorul tau de cariera, ceea ce inseamna ca in aceasta luna vei veni cu idei deosebit de stralucitoare si te va ajuta sa te exprimi.
Dupa data de 14, viata ta de familie va deveni mult mai armonioasa si vei crea legaturi puternice in viata ta amoroasa. Tot dupa jumatatea lunii anumite probleme legate de parteneriate ies la suprafata si nu poti sa le ignori. Conexiunea energetica a lui Marte cu Pluto te va ajuta sa clarifici limitele si sa creezi strategii pentru a realiza ceva ce te pasioneaza cu adevarat.
Spre sfarsitul lunii un eveniment sau niste persoane te vor surprinde ceea ce iti va creea dezamagire sau suparare. Vei putea depasi simplu aceasta perioada daca vei sti sa-ti pastrezi calmul si vei privi lucrurile optimist.

Horoscop de ieri

Un conflict intre obligatiile de cariera si acasa ar putea aparea astazi. S-ar putea sa te simti neputincios si ai putea deveni iritabil. Incearca sa gandesti clar si sa gasesti o solutie pentru enigma ta, apoi actioneaza. Evita tentatia de a te certa cu ceilalti. Du-te la un antrenament bun seara. Indiferent daca dansezi sau faci jogging, elimina o parte din aceasta frustrare.

Horoscop Capricorn 31.12.2021

capricorn

Istoric Capricornhoroscop
Copyright © 2022, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului