Horoscop Capricorn luna martie

              Veștile nu sunt din cele mai bune pentru cariera ta. E greu să înțelegi ce se întâmplă și cum stau lucrurile exact, dat fiind faptul ca, nimic nu merge. Și dacă mai apar și conflictele, formula eșecului e gata. Asta la o primă vedere, în apaență, pentru că în esentă lucrurile nu stau chiar atât de rău. Se vorbește mult și se face puțin, de asta e timp pentru conflicte și alte activități neprodutive. Tu trebuie să îți vezi de activități și să răspunzi pozitiv solicitărilor, asigurându-ți astfel liniștea.

Cu dragostea stai bine, indiferent dacă ești căsătorit, single sau într-o relație cu cineva. În căsnicie e timpul să acționezi așa după instint, să zicem. Ai la îndemână toate ingredientele necesare unei recuceriri notabile. Dacă ești single vei simți tot mai multă dorință de aventură și sete de distracție. În relație se pune problema unei aprofundări complexe la care te deschizi, față de celălalt și pe care o să o îmlinești definitiv până la final de lună.

Nu la fel de bine te poți lăuda cu starea fizică. Ajungi de multe ori la suprasolicitatre și ai tendința de a continua în această stare la nesfârșit. Dacă vrei să te asiguri că toate sunt în regulă, mai bine schimbă-ți programul de somn și adaogă mai multă mișcare zilnic. Vei vedea că poți fi alt om și starea ta de sănătatte se va îmbunătăți semnificativ. Să fie clar, nu ai de ce să te sperii, pentru că nu suferi de vreo afecțiune medical diagnosticată, dar acestea pot apărea curănd dacă nu îți schimbi stilul de viață.

Rămâi la fel de chibziut cu banii tăi, pentru că, deși nu ai de ce să îți faci problem, tenațiile de a cheltui excedentar apr și la tine luna asta. Mai bine orește-te puțin și fă calculele necesare înainte de a cheltui. Tu știi cel mai bine ce îți este ș ice nu ăți este necesar, așa că fii tu însuți și vei rămâne în echilibru din punt de vedere financiar.

Horoscop Capricorn luna martie

capricorn

Istoric Horoscop Lunarhoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului