Horoscop Horoscop Carpicorn 12.03.2018

O autoritate mai in varsta care sta cu ochii pe tine de ceva vreme acum este aproape gata sa te anunte cat de bine ai lucrat in ultima vreme. Intre timp, nu ignora pe cineva nou si interesant care urmeaza sa vina astazi devreme si care se afla intr-o stare de spirit fermecatoare si sociabila. Bucura-te de timpul petrecut alaturi de acea persoana.

  • Horoscop Dragoste capricorn Dragoste
    4.0 rating
  • Horoscop bani capricorn Bani
    3.0 rating
  • Horoscop Dragoste capricorn Sanatate
    4.0 rating
Horoscop saptamanal Capricorn 05 – 11 august 2019

Unele probleme din viața voastra par a fi mai mari decât le-ati dori să fie, dar acest lucru va va oferi exact ceea ce aveti nevoie pentru a recupera una din vechile voastre rani. Veti realiza ca succesul unor persoane apropiate vă permit să învățați lecții și să deveniți la fel de progresivi și de succes ca și ei.
Cunoaște-ți valoarea și acordă-ți mai mult respect , pentru că ai puterea de a reuși. Săptămâna aceasta vă poate oferi rezultate excelente in relatia dumneavoastra de dragoste. Veti depune mai multe eforturi și încercati să luati relația în serios.

Horoscop Capricorn luna august 2019

Ceva schimbări se anunță la orizont pentru tine, deopotrivă pe plan financiar cât și pe cel afectiv. Vei avea mult de câștigat, mai ales dacă te vei ajuta de capacitățile tale de relaționare cu ceilalți, și de abandonarea conștientă a egoului personal.
Îți dorești foarte mult confortul intim și financiar și pentru aceasta e nevoie să lași lucrurile să meargă înainte și să îți pui toată încrederea în sprijinul divin. La jumătarea acestei luni vei avea posibilitatea să descoperi adevărata valoare a dorințelor tae și vei reuși să distingi între ce dorești cu adevart și cee ace credeai că e important pentru tine.
Nu alerga mai mult decât trebuie pentru ceea ce crezi că reprezintă valoarea, e doar o simplă stralucire de moment, nu e aurul pe care îl meriți. Acel aur este în tie și se va descoperi prin munca ta și prin capacitatea ta de a aduce adevarata iubire la lumină.
Este posibil chiar să pleci într-o călătorie și să faci noi legături cu persoane di trecut pe care le și uitase-I dar care pot însemna un adevărat cadou pentru tine și planurile tale. Planul pe care îl faci de cinci ani ar trebuie revizuit și actualizat, uitând de prejudecăți și detalii fară vreo urmare acum în present.

Horoscop de ieri

Esti pe cale sa faci un pas mare in viata ta romantica? Ar fi bine sa te gandesti bine inainte de orice decizie vrei sa o iei. Nu te descuraja daca lucrurile nu merg asa cum ai planificat. Poate fi greu sa apreciezi pe cineva, dar aceasta este un act imputernicitor. Poti fi o persoana mai buna. Incearca sa ai grija ca mediul din jurul tau sa fie unul sanatos.

Horoscop Carpicorn 12.03.2018

carpicorn

Istoric Capricornhoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului