Horoscop Copilul Balanta

BALANTA 23 Septembrie – 22 Octombrie

Data de conceptie pentru a avea un copil in zodia balanta: 25 decembrie – 15 ianuarie

Pentru un copil balanta  armonia casei si afectiunea parintilor sunt tot ceea ce are nevoie pentru a se simti in siguranta. El se va simti confortabil atunci cand se simte iubit de toata lumea si va face tot ce poate pentru a obtine iubirea tuturor.

Micutul Balanta simte mai mult decat oricare alt copil nevoia de a fi imbratisat si rasfatat.  In general nu va tine cont de ceea ce-si doreste pentru el ci va incerca sa le faca pe plac celor din jur doar pentru a le intra in gratie. Atinsi de Venus, acesti copii sunt inzestrati cu o frumusete naturala atat fizica cat si sufleteasca si cu abilitati de a-si mentine atractivitatea. Pentru a se simti in lumea lor ar trebui sa le pregatiti o camera amenajata in culori calde si decoratiuni delicate si cat mai multe jucarii muzicale.

In relatia cu fratii, balanta va face tot bosibill sa se faca placuta, nu se va lansa niciodata in certuri iar pentru a dezvolta o relatie frumoasa pe termen lung trebuie sa vedeti care le sunt interesele comune si sa aveti un sistem disciplinar bine pus la punct.

Simbol al echilibrului, el cauta mereu dreptatea si atunci cand nu poate sa o obtina va plange si va fi fustrat. Trebuie sa fiti alaturi de el si sa-l faceti sa inteleaga ca viata nu este intotdeauna asa cum isi doreste si ca uneori pot aparea  conflicte si opinii diferite.

Copilul balanta va fi intotdeauna atent la vestimentatia pe care o are si isi va dedica o mare parte din timp pentru a se ingriji. Va incerca sa faca din tot ceea ce il inconjoara ceva frumos. Iubeste oamenii, animalele si pentru el a fi generos si bun este ceva normal.

Gandirea lui logica, curiozitatea si echilibrul il va face  sa fie bun prin tot ceea ce face.

Planeta dominanta: Venus

Zi Norocoasa: Vineri

Culoare de noroc: albastru indigo

Cristale de vindecare: carneol, agat, coral

Zodiac chinezesc: caine

Celebritati balanta: Matt Damon, Alicia Silverstone, Monica Bellucci, Susan Sarandon, Will Smith, Michael Douglas, Toni Braxton, Julio Iglesias, Luciano Pavarotti, Avril Lavigne, Eminem, Aaron Ashmore, Anna Karina.

Horoscop Copilul Balanta

copii

Istoric Balantahoroscop
Copyright © 2024, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului