Horoscop Copilul Berbec

BERBEC 21 Martie – 20 Aprilie

Data de conceptie pentru a avea un copil in zodia berbec: 15 iunie-25 iulie

Copilul berbec inca din prima zi de viata va cere sa i se ofere atentie maxima, facandu-se auzit prin glasul sau. El va fi o adevarata provocare pentru parinti, fiind plin de energie si mereu in cautarea de noi experiente. Cu un copil berbec mama trebuie sa stie ca nu va avea timp sa se odihneasca.

Micutul explorator va gasi un mod de a se juca in orice loc dar pentru putin timp deoarece se va plictisi repede si va cauta o alta aventura a jocului.

Fiind foarte energic parintii trebuie sa se gandeasca din timp ce activitati noi vor avea pentru copil – el adora jocurile educative si provocatoare care ii antreneaza mintea. Uneori prefera sa se joace singur in locuri ascunse create de el si orice spatiu ingust unde ar putea sa se joace va fi irezistibil pentru el.

In relatiile cu alti copii, Berbecul trebuie sa fie obligatoriu seful.

In casa ei sunt cei care vor face regulile daca li se va permite.

Orice isi vor pune in minte vor reusi pentruca sunt inzestrati cu ambitie si potential.

Cu fratii, Berbecul va fi extrem de protector si loial. Discutiile parintilor cu  copilul berbec trebuie sa fie de la egal la egal, copilul sa inteleaga ca parintii au incredere in el , fara ai impune norme si convetii.

In privinta alimentatiei, berbecul este foarte pretentios si selectiv avand nevoie de o atitudine calma si pozitiva din partea celui care ii serveste masa.

Planeta dominanta: Marte

Zi norocoasa: Marti

Culoare de noroc:rosu

Cristale de vindecare: cuart, ametist, coral

Zodiac chinezesc: dragon

Celebritati berbec: Lady Gaga, Victoria Beckham, Leonardo da Vinci, Cassanova, Octavian Goga, Celine Dion, Adolf Hitler, Fanus Neagu, Carmen Electra, Diana Ross, Eric Clapton, Andy Garcia, Julia Stiles, Chaka Khan, J.S. Bach, Sarah Jessica Parker, Melissa Joan Hart, Al Green, Steve McQueen.

Horoscop Copilul Berbec – Caracteristici si Sfaturi – Horoscop.ro

copii

Istoric Berbechoroscop
Copyright © 2024, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului