Horoscop Copilul Rac

RAC 22 Iunie – 22 Iulie

Data de conceptie pentru a avea un copil in zodia rac: 25 septembrie-15 octombrie

A aduce un copil rac pe lume este o adevarata incantare pentru parinti.

Micutul rac va fi fascinat de lumea din jurul lui iar instinctul matern este extrem de bine dezvoltat si are nevoie de afectiunea parintilor in permanenta.

Ei au o dorinta profunda pentru pace si doar intr-o familie unita si iubitoare se vor simti in siguranta.

Adora culorile puternice si se ataseaza foarte mult de lucrurile din copilarie purtandu-le mereu in suflet. Sunt pasionati de istorie, iar pentru ei  povestile de viata ale bunicilor si stabunicilor par a fi cele mai fascinante povesti.

Sunt sensibili si usor de ranit asa ca cel mai indicat ar fi sa le vorbiti pe un ton calm  – chiar si cea mai mica pedeapsa sau discutie pe un ton ridicat le poate crea probleme emotionale.

Initiativa nu este un punct forte pentru raci dar nu trebuie fortati sa faca ceea ce nu-si doresc. Uneori cauza acestei slabiciuni emotionale poate fi chiar nutritionala. Trebuie sa fiti atenti la nevoile nutritionale ale copilului rac si sa identificati alimentele la care poate fi alergic.

Sunt foarte sensibili si protectori si adora sa aiba grija de cineva. Un animal  se va simti minunat in compania unui rac care ii va fi loial pentru totdeauna. Datorita dragostei profunde pe care o au pentru familie relatia cu fratii lui va fi una speciala.

Adeseori racii sunt timizi si secretosi  dar nu trebuie sa faceti presiuni asupra lor ci doar sa fiti alaturi de ei si atunci cand vor simti nevoia isi vor exteoriza sentimentele.  

Planeta Dominanta:Luna

Zodiac chinezesc:capra

Zi norocoasa:Luni

Cristale de vindecatoare:rubin, calcedonie, smarald

Culoare de noroc: gri

Celebritati Rac: Tom Cruise, Pierre Cardin, Georgio Armani, Lionel Messi, Andreea Raicu, Selena Gomez, Ariana Grande, Carolos Santana, Prince William, Ana Paquin, Printesa Diana, Lil Kim Jones, Jerry Hall, Dalai Lama, Cyndi Lauper, Ringo Starr, Harrison Ford, Geraldo Rivera, Elizabeth McGovern.

Horoscop Copilul Rac – Caracteristici si Sfaturi – Horoscop.ro

copii

Istoric Horoscop Copii – Sfaturi utile pentru parintihoroscop
Copyright © 2024, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului