Horoscop Copilul Scorpion

SCORPION 23 Octombrie – 21 Noiembrie

Data de conceptie pentru a avea un copil in zodia scorpion: 25 ianuarie – 15 februarie

Micutul scorpion trebuie sa se simta protejat si in siguranta! Si unde poate fi cel mai sigur loc pentru un bebelus decat in bratele parintilor?! Da, parintii micutului scorpion trebuie sa fie pregatiti sa-i ofere multa afectiune si imbratisari!

Ii place sa se joace in apa si adora jocurile tactile cum ar fi pictura cu degetul.

Asteapta sa fie in permanenta laudat si apreciat pentru ceea ce face! Chiar de la o varsta frageda  nu trebuie niciodata dezaprobat si umilit. Disciplinarea unui scorpion trebuie facuta cat mai ferm si bland posibil.

Nevoia crescuta de intimitate va fi remarcata inca din primul an de viata. Ei tind sa fie secretosi dar odata ce devin siguri de dragostea si sprijinul parintilor ii va lasa sa patrunda in lumea lor interioara. Cel mai indicat ar fi sa incercati sa aveti o comunicare deschisa de timpuriu.

Vointa puternica pe care o au ii va face sa fie intotdeauna invingatori in tot ceea ce fac.

In relatiile cu fratii vor trece de la o extrema la alta. Pot fi extrem de iubitori si protectivi sau pot sa se implice in diferite altercatii doar pentru a-si arata puterea. Va fi extrem de loial familiei si atunci cand unul din cei dragi prezinta vre-o amenintare va sari in ajutorul lor fara a se gandi la siguranta lui. El actioneaza din instinc, fara a se gandi daca este bine ceea ce face dar atunci cand se va maturiza isi va aminti si va lua in considerare orice sfat primit din partea parintilor. Nu-si va pierde timpul sa acorde nici cea mai mica atentie celor pe care nu ii considera prieteni in schimb nu va intoarce niciodata spatele celor bolnavi sau in suferinta.

La scoala scorpionul cu mintea lui sclipitoare va fi remarcat datorita imaginatiei remarcabile si vitezei de a absorbi informatii.

Un copil scorpion odata ce va decide ce-si doreste sa faca va face ca visul sau sa devina realitate.

Planeta dominanta: Venus

Zi norocoasa: marti

Cristale de noroc: topaz

Culoare de noroc: rosu inchis, violet

Zodiac chinezesc: porc

Celebritati scorpion: Leonardo DiCaprio, Gerard Butler, Gabi Espino, Meg Ryan, RachelMc Adams, Grace Kelly, Emma Stone, Ryan Gosling, Eric Dane, Josh Duhamel, Aishwarya Rai, Rick Malambri, Demi Moore, Adela Noriega, Milton Bradley, Calvin Klein, Meg Ryan, Donna Fargo, Laura W. Bush, Natalie Merchant, Sarah Hale.

Horoscop Copilul Scorpion – Caracteristici si Sfaturi – Horoscop.ro

copii

Istoric Horoscop Copii – Sfaturi utile pentru parintihoroscop
Copyright © 2024, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului