Horoscop Copilul Varsator

VARSATOR  21 Ianuarie – 19 Februarie

Data de conceptie pentru a avea un copil in zodia varsator: 25 aprilie – 15 mai

Felicitari! Ati adus pe lume un micut geniu! Acest copil te va provoca la fiecare ocazie avand un mod neobisnuit de a vedea si a face lucrurile. Trebuie sa fii deosebit de perspicace in cresterea lor deoarece micutul varsator este extrem de curios, neconventional si complex.

Aventuros, excentric si de nestapanit micutul geniu va avea parte de multe lovituri in incercarea lui de a face tot ceea ce-si doreste. Orice fel de limita impusa asupra lor este pentru ei o blamare. Cel mai indicat ar fi sa gasiti un mod fericit si luminos in ceea ce priveste regulile casei si sa le explicati in mod rational si logic de ce trebuie urmate in viata anumite reguli, ca viata insusi este un joc si toate jocurile au reguli.

Va avea multi prieteni de joaca dar pentru el este foarte greu sa aiba o relatie stransa cu cineva. Au tendinta de a se detasa si de a nu se implica emotional avand o necesitate inradacinata pentru independenta personala. In relatia cu fratii sai va fi extrem de generos. Trebuie sa ii tineti mintea mereu ocupata si sa-l implicati in jocuri noi si inteligente cum ar fi puzzele-urile, jocurile electronice sau experimentele de laborator. Un set de chimie este obligatoriu sa aiba fiecare varsator. Le place competitia si sa nu fi-ti surprinsi daca micutul varsator va participa la maraton.

Varsatorii au o legatura unica cu animalele si cu siguranta atunci cand vor invata sa vorbeasca va va ruga sa mergeti la petshop si puteti fi sigur ca nu va pleca de acolo fara un animalut.

Copilul varsator are nevoie de dragoste dar mai mult sub forma de respect, apreciere si respectare.

Planeta dominanta: Uranus

Zi norocoasa: Sambata

Cristale de vindecare: safir

Culoare de noroc: bleumarin

Zodiac chinezesc: tigru

Celebritati varsator: Constantin Brancusi, Dan Puric, Gheorghe Hagi, Ioan Davidoni, Barbara Mori, Alisa Kiss, Paris Hilton, Shakira,  Joseph Stalin, Danna Garcia, Kelly Hu, Jules Verne, Ion Luca Caragiale, Gheorghe Muresan, Florin Piersic, Printesa Caroline de Monaco, John Travolta, Joe Pesci, Bianca Brad.

Horoscop Copilul Varsator – Caracteristici si Sfaturi – Horoscop.ro

copii

Istoric Horoscop Copii – Sfaturi utile pentru parintihoroscop
Copyright © 2024, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului