Horoscop Horoscop Fecioara 03.07.2021

Astazi vei avea parte de o zi destul de buna. Exista posibilitatea sa primesti o suma de bani pe care o astepti de multa vreme si te gandesti ca ar fi bine sa ii investesti in locuinta. Prin comportamentul tau ii lasi muti de uimire pe cei din casa, ba mai mult, atragi si foarte multa admiratie. Vei fi rasplatit cu o surpriza culinara care te va incanta mai mult decat laudele celor din jur.

  • Horoscop Dragoste fecioara Dragoste
    5.0 rating
  • Horoscop bani fecioara Bani
    3.0 rating
  • Horoscop Dragoste fecioara Sanatate
    2.0 rating
Horoscop saptamanal Fecioara 14 – 20 septembrie 2020

Singura greseala pe care o poti face este sa presupui ca ceilalti stiu ce simti sau ce iti doresti. Totusi, schimbarile recente, au influentat proiritatile tuturor, inclusiv ale tale. Mai mult, discutiile ar putea fi la fel de importante ca si rezultatele. Apar cateva oportunitati, cum ar fi mutarea intr-o casa noua sau chiar sa te indragostesti nebuneste.

Horoscop Fecioara luna octombrie 2020

O situatie legata de ceva familial va reusi sa te faca sa intelegi ca ai nevoie de puterea celor apropiati si nu poti face intotdeauna lucrurile singur asa cum incercai de ceva timp. Vei fi ocupat cu incercarea de a-ti face prieteni si conexiuni pentru a reusi sa-ti indeplinesti visele.
Vestea buna din aceasta luna este in legatura cu banii. Pana pe data de 14, datorita lui Venus care trece prin casa ta de venituri castigate, banii, pur si simplu vor curge spre tine.
Pe masura ce Mercur se contecteaza cu planeta ta, anumite relatii de prietenie vor crea o legatura profunda iar pasiunea pare sa fie in aer.

Horoscop de ieri

Este ciudat cum incidentele din trecut pot provoca durere in prezent. Astazi s-ar putea sa te simti coplesit de amintirile unui incident deosebit de traumatizant. Nimeni nu este mai surprins decat tine de reactia ta. Erai sigur ca ai abordat aceasta problema si ai lasat-o in urma. Se pare ca mai e de lucru.

Horoscop Fecioara 03.07.2021

fecioara

Istoric Fecioarahoroscop
Copyright © 2023, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului