Horoscop Horoscop Fecioara 03.08.2023

Inima ta sensibila poate fi atinsa de furie astazi. Nu-ti fie teama sa ranesti sentimentele altora in timp ce exprimi aceasta emotie. Ti-ai face tie si altora un deserviciu daca nu dezvalui adevarata amploare a emotiilor tale. Este posibil ca celelalte parti implicate sa nu aiba toate datele necesare pentru a lua cea mai educata decizie. Ajuta acest proces dezvaluindu-ti perspectiva.

  • Horoscop Dragoste fecioara Dragoste
    3.0 rating
  • Horoscop bani fecioara Bani
    3.0 rating
  • Horoscop Dragoste fecioara Sanatate
    5.0 rating
Horoscop saptamanal Fecioara 14 – 20 septembrie 2020

Singura greseala pe care o poti face este sa presupui ca ceilalti stiu ce simti sau ce iti doresti. Totusi, schimbarile recente, au influentat proiritatile tuturor, inclusiv ale tale. Mai mult, discutiile ar putea fi la fel de importante ca si rezultatele. Apar cateva oportunitati, cum ar fi mutarea intr-o casa noua sau chiar sa te indragostesti nebuneste.

Horoscop Fecioara luna octombrie 2020

O situatie legata de ceva familial va reusi sa te faca sa intelegi ca ai nevoie de puterea celor apropiati si nu poti face intotdeauna lucrurile singur asa cum incercai de ceva timp. Vei fi ocupat cu incercarea de a-ti face prieteni si conexiuni pentru a reusi sa-ti indeplinesti visele.
Vestea buna din aceasta luna este in legatura cu banii. Pana pe data de 14, datorita lui Venus care trece prin casa ta de venituri castigate, banii, pur si simplu vor curge spre tine.
Pe masura ce Mercur se contecteaza cu planeta ta, anumite relatii de prietenie vor crea o legatura profunda iar pasiunea pare sa fie in aer.

Horoscop de ieri

Relatia de dragoste cu cineva de departe care iti impartaseste inclinatiile spirituale ar putea aparea astazi. Aceasta ar putea fi o relatie foarte intensa, iubitoare si de sprijin. Nu fi timid si nu lasa insecuritatile sa te incurce. Nu exista nicio garantie ca o relatie de dragoste va dura, dar nu astepta din cauza asta. Fa cunostinta cu aceasta persoana.

Horoscop Fecioara 03.08.2023

fecioara

Istoric Fecioarahoroscop
Copyright © 2023, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului