Horoscop Horoscop Fecioara 04.10.2021

Prin natura, esti un psiholog maestru, si nu trebuie sa cunosti bine pe cineva pentru a-i evalua cu exactitate gandurile si motivele. Astazi aceasta abilitate depaseste cu mult psihologia si se limiteaza la cea psihica. Sentimentele oamenilor pot parea clare. Citirea titlurilor de ziare iti ofera idei neobisnuite despre viitor. De asemenea, ai putea experimenta cateva vise intense si vii. Fa o inregistrare atenta a simbolurilor din visele tale . Vei fi surprins de ceea ce iti spun.

  • Horoscop Dragoste fecioara Dragoste
    4.0 rating
  • Horoscop bani fecioara Bani
    2.0 rating
  • Horoscop Dragoste fecioara Sanatate
    3.0 rating
Horoscop saptamanal Fecioara 14 – 20 septembrie 2020

Singura greseala pe care o poti face este sa presupui ca ceilalti stiu ce simti sau ce iti doresti. Totusi, schimbarile recente, au influentat proiritatile tuturor, inclusiv ale tale. Mai mult, discutiile ar putea fi la fel de importante ca si rezultatele. Apar cateva oportunitati, cum ar fi mutarea intr-o casa noua sau chiar sa te indragostesti nebuneste.

Horoscop Fecioara luna octombrie 2020

O situatie legata de ceva familial va reusi sa te faca sa intelegi ca ai nevoie de puterea celor apropiati si nu poti face intotdeauna lucrurile singur asa cum incercai de ceva timp. Vei fi ocupat cu incercarea de a-ti face prieteni si conexiuni pentru a reusi sa-ti indeplinesti visele.
Vestea buna din aceasta luna este in legatura cu banii. Pana pe data de 14, datorita lui Venus care trece prin casa ta de venituri castigate, banii, pur si simplu vor curge spre tine.
Pe masura ce Mercur se contecteaza cu planeta ta, anumite relatii de prietenie vor crea o legatura profunda iar pasiunea pare sa fie in aer.

Horoscop de ieri

Emotiile tale sunt dinamice si extreme astazi si sunt apte sa controleze fiecare actiune pe care o intreprinzi, indiferent daca iti dai seama sau nu. Fii constient de faptul ca cel mai bine este sa-ti dai seama de asta, astfel incat sa poti controla aceste sentimente volatile in loc sa fii controlat de ele. Asta nu inseamna ca ar trebui sa incerci sa le ignori pretinzand ca nu exista.

Horoscop Fecioara 04.10.2021

fecioara

Istoric Fecioarahoroscop
Copyright © 2021, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului