Horoscop Horoscop Fecioara 04.10.2023

Discutiile despre chestiuni spirituale sau psihice ar putea duce la cresterea interesului tau pentru asftel de subiecte. Ai putea participa la o prelegere sau poate vezi un documentar pe aceasta tema. S-ar putea sa nu fii convins si sa doresti sa faci cercetari proprii.

  • Horoscop Dragoste fecioara Dragoste
    4.0 rating
  • Horoscop bani fecioara Bani
    3.0 rating
  • Horoscop Dragoste fecioara Sanatate
    5.0 rating
Horoscop saptamanal Fecioara 14 – 20 septembrie 2020

Singura greseala pe care o poti face este sa presupui ca ceilalti stiu ce simti sau ce iti doresti. Totusi, schimbarile recente, au influentat proiritatile tuturor, inclusiv ale tale. Mai mult, discutiile ar putea fi la fel de importante ca si rezultatele. Apar cateva oportunitati, cum ar fi mutarea intr-o casa noua sau chiar sa te indragostesti nebuneste.

Horoscop Fecioara luna octombrie 2020

O situatie legata de ceva familial va reusi sa te faca sa intelegi ca ai nevoie de puterea celor apropiati si nu poti face intotdeauna lucrurile singur asa cum incercai de ceva timp. Vei fi ocupat cu incercarea de a-ti face prieteni si conexiuni pentru a reusi sa-ti indeplinesti visele.
Vestea buna din aceasta luna este in legatura cu banii. Pana pe data de 14, datorita lui Venus care trece prin casa ta de venituri castigate, banii, pur si simplu vor curge spre tine.
Pe masura ce Mercur se contecteaza cu planeta ta, anumite relatii de prietenie vor crea o legatura profunda iar pasiunea pare sa fie in aer.

Horoscop de ieri

Acesta este o zi minunata in care vei putea taia prin minciuni si ajunge la esenta problemei. Nu-ti pierde timpul cu conversatii si situatii superficiale. Energiea ta este prea valoroasa pentru a o cheltui cu cei care nu pot vedea sensul mai profund. Meditatia, conversatiile intense si iubirea pasionala sunt pe drum astazi. Imbratiseaza fiinta senzuala si sensibila din interior.

Horoscop Fecioara 04.10.2023

fecioara

Istoric Fecioarahoroscop
Copyright © 2023, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului