Horoscop Horoscop Fecioara 05.08.2017

Astazi vei putea primi o veste importanta in lgatura cu un proiect pe care il incepi cu un asociat. Exista posibilitatea ca acest proiect sa te ajute sa iti maresti veniturile. Superiorii sunt multumiti de felul in care lucrezi si te vor mai adauga unor activitati ce par a fi destul de avantajoase. Vei fi tentat sa iti asumi noi responsabilitati la locul de munca atat timp cat vei avea de castigat.

Horoscop saptamanal Fecioara 14 – 20 septembrie 2020

Singura greseala pe care o poti face este sa presupui ca ceilalti stiu ce simti sau ce iti doresti. Totusi, schimbarile recente, au influentat proiritatile tuturor, inclusiv ale tale. Mai mult, discutiile ar putea fi la fel de importante ca si rezultatele. Apar cateva oportunitati, cum ar fi mutarea intr-o casa noua sau chiar sa te indragostesti nebuneste.

Horoscop Fecioara luna octombrie 2020

O situatie legata de ceva familial va reusi sa te faca sa intelegi ca ai nevoie de puterea celor apropiati si nu poti face intotdeauna lucrurile singur asa cum incercai de ceva timp. Vei fi ocupat cu incercarea de a-ti face prieteni si conexiuni pentru a reusi sa-ti indeplinesti visele.
Vestea buna din aceasta luna este in legatura cu banii. Pana pe data de 14, datorita lui Venus care trece prin casa ta de venituri castigate, banii, pur si simplu vor curge spre tine.
Pe masura ce Mercur se contecteaza cu planeta ta, anumite relatii de prietenie vor crea o legatura profunda iar pasiunea pare sa fie in aer.

Horoscop de ieri

Inainte de a iti irosi toata energia pe podium, proclamandu-ti lumii gandurile, ar trebui sa te opresti, sa te uiti in jur si sa iti observi publicul. Cum reactioneaza ei la tirada ta? Oamenii se indeparteaza sau se inveselesc? Poate ca trebuie sa lasi pe altcineva la microfon.

Horoscop Fecioara 05.08.2017

fecioara

Istoric Fecioarahoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului