Horoscop Horoscop Fecioara 06.09.2019

Vei fi o persoana dificila astazi. Aspectele planetare te pot izola. S-ar putea sa te simti nerabdator si usor enervat. Daca este asa, ramai solo daca poti. Daca nu poti, va trebui sa frangi tendinta de a fi argumentativ sau confruntator. Exercita-ti rabdarea si musca-ti limba daca asta este nevoie. Evita conflictul.

  • Horoscop Dragoste fecioara Dragoste
    4.0 rating
  • Horoscop bani fecioara Bani
    1.0 rating
  • Horoscop Dragoste fecioara Sanatate
    5.0 rating
Horoscop saptamanal Fecioara 16 – 22 septembrie 2019

Ai nevoie de multa diplomatie pentru a face fata speculatiilor romantice , barfelor si comploturilor familiale din aceasta saptamana. In prima parte a saptamanii apar cateva schimbari in relatiile cheie sau pot aparea chiar decizii neplacute in familie.
Dupa jumatatea saptamanii vei primi o propunere de angajare sau o propunere pe care daca decizi sa o accepti poate sa-ti schimbe mult viata.

Horoscop Fecioara luna septembrie 2019

Acesta este un moment major interesant pentru cariera și viața ta în public.
Apar emoții în relațiile voastre, în timp ce vă veți asocia cu oameni neașteptați. În acest moment, ai nevoie într-adevăr de un partener care să-ți sprijine ascensiunea până în vârf și care să fie alături de tine în timp ce îți asumi riscuri și experimentati idei noi. Veți fi dornic să scăpați de relațiile în care individualitatea voastră este sugrumată -rezonati cu acei oameni cu mintea deschisa.
Sfarsitul lunii te găsește ocupat cu calatoriile , împărtășind idei și studiind subiecte de care ești încântat. Vei avea pofta pentru a porni într-o nouă aventură și poate chiar împingeți un proiect înainte de a-l publica sau de a-l prezenta în lume. Acest lucru va aduce mari schimbari acasă, în viața privată și în relațiile voastre – dar acestea sunt schimbări necesare. Ceea ce era mai important pentru tine nu mai este, și cu asta, multe dintre relațiile tale – romantice sau de altfel – vor suferi o transformare.

Horoscop de ieri

Emotiile vechi s-ar putea ridica din inconstientul tau astazi. Nervii tai ar putea fi intinsi la maxim. S-ar putea sa iti pierzi din cand in cand cumpatul. Opreste-te si arunca o privire in jur pentru a iti da seama de ce esti suparat. Ia in considerare ce vine din trecut si apoi elibereaza-l. Vei fi uimit de cat de repede te intorci la normal. S-ar putea sa fii capabil sa faci o sarcina destul de dificila!

Horoscop Fecioara 06.09.2019

fecioara

Istoric Fecioarahoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului