Horoscop Horoscop Fecioara 07.04.2018

Un vis destul de suparator ar putea sa iti deranjeze somnul in seara asta. Cand te trezesti si te concentrezi asupra lumii reale, ar putea parea atat de bizar, incat nu vei putea fi demn de o analiza serioasa. Cu toate acestea, scrie-o. Dupa ce a trecut ceva timp, treci peste simboluri si vezi ce iti sugereaza. Visul incearca sa iti spuna ceva despre o situatie specifica din viata ta, desi intr-un mod ciudat!

  • Horoscop Dragoste fecioara Dragoste
    4.0 rating
  • Horoscop bani fecioara Bani
    2.0 rating
  • Horoscop Dragoste fecioara Sanatate
    3.0 rating
Horoscop saptamanal Fecioara 14 – 20 septembrie 2020

Singura greseala pe care o poti face este sa presupui ca ceilalti stiu ce simti sau ce iti doresti. Totusi, schimbarile recente, au influentat proiritatile tuturor, inclusiv ale tale. Mai mult, discutiile ar putea fi la fel de importante ca si rezultatele. Apar cateva oportunitati, cum ar fi mutarea intr-o casa noua sau chiar sa te indragostesti nebuneste.

Horoscop Fecioara luna octombrie 2020

O situatie legata de ceva familial va reusi sa te faca sa intelegi ca ai nevoie de puterea celor apropiati si nu poti face intotdeauna lucrurile singur asa cum incercai de ceva timp. Vei fi ocupat cu incercarea de a-ti face prieteni si conexiuni pentru a reusi sa-ti indeplinesti visele.
Vestea buna din aceasta luna este in legatura cu banii. Pana pe data de 14, datorita lui Venus care trece prin casa ta de venituri castigate, banii, pur si simplu vor curge spre tine.
Pe masura ce Mercur se contecteaza cu planeta ta, anumite relatii de prietenie vor crea o legatura profunda iar pasiunea pare sa fie in aer.

Horoscop de ieri

In timp ce iti doresti sa actionezi cu idei noi si revolutionare, exista ceva care te impiedica sa iti pui in aplicare aceste idei. S-ar putea sa fie o voce mica in capul tau in care sa-ti spuna sa incetinesti si sa nu accepti in mod automat lucrurile si sa le adopti in viata ta pentru ca sunt lucruri noi. Fa tot posibilul sa iti gasesti un echilibru intre aceste doua puncte de vedere.

Horoscop Fecioara 07.04.2018

fecioara

Istoric Fecioarahoroscop
Copyright © 2021, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului