Horoscop Horoscop Fecioara 07.08.2023

Dezbaterile asupra filozofiei, religiei si educatiei se vor transforma intr-un razboi complet. Acesta este un moment crucial sa te lupti pentru ceea ce crezi ca poti face sau altfel cei mai zgomotosi vor avea succes. Daca are loc un protest, alatura-te. Daca exista un articol in ziar cu care nu esti de acord, scrie o scrisoare editorului. Vorbeste asa cum simti.

  • Horoscop Dragoste fecioara Dragoste
    4.0 rating
  • Horoscop bani fecioara Bani
    2.0 rating
  • Horoscop Dragoste fecioara Sanatate
    2.0 rating
Horoscop saptamanal Fecioara 14 – 20 septembrie 2020

Singura greseala pe care o poti face este sa presupui ca ceilalti stiu ce simti sau ce iti doresti. Totusi, schimbarile recente, au influentat proiritatile tuturor, inclusiv ale tale. Mai mult, discutiile ar putea fi la fel de importante ca si rezultatele. Apar cateva oportunitati, cum ar fi mutarea intr-o casa noua sau chiar sa te indragostesti nebuneste.

Horoscop Fecioara luna octombrie 2020

O situatie legata de ceva familial va reusi sa te faca sa intelegi ca ai nevoie de puterea celor apropiati si nu poti face intotdeauna lucrurile singur asa cum incercai de ceva timp. Vei fi ocupat cu incercarea de a-ti face prieteni si conexiuni pentru a reusi sa-ti indeplinesti visele.
Vestea buna din aceasta luna este in legatura cu banii. Pana pe data de 14, datorita lui Venus care trece prin casa ta de venituri castigate, banii, pur si simplu vor curge spre tine.
Pe masura ce Mercur se contecteaza cu planeta ta, anumite relatii de prietenie vor crea o legatura profunda iar pasiunea pare sa fie in aer.

Horoscop de ieri

Partea ta romantica este la cote maxime astazi. Sexul opus, in general, si partenerul tau, in special, ti se vor parea deosebit de atragatori. De asemenea, ai putea vedea intr-o lumina cu totul diferita pe cineva pe care il consideri prieten. O viata sociala din ce in ce mai aglomerata in viitor este posibila, asa ca asteapta-te sa auzi zvonuri despre petreceri sau alte evenimente sociale.

Horoscop Fecioara 07.08.2023

fecioara

Istoric Fecioarahoroscop
Copyright © 2024, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului