Horoscop Horoscop Fecioara 08.07.2019

Desi portofelul tau pare a fi gol, nu fi trist. Astazi sunt sanse ca el sa fie din nou asa cum iti place tie. Exista posibilitatea sa primesti o suma importanta de bani in urma unei colaborari recente. Spre seara te vei intalni cu cativa prieteni cu care vei hotara sa mergi la o terasa. Ai grija sa nu exagerezi cu consumul deoarece maine e o noua zi de munca.

  • Horoscop Dragoste fecioara Dragoste
    3.0 rating
  • Horoscop bani fecioara Bani
    2.0 rating
  • Horoscop Dragoste fecioara Sanatate
    5.0 rating
Horoscop saptamanal Fecioara 7-13 octombrie 2019

Saptamana incepe cu un impuls in cariera si cu experiente placute in ceea ce priveste viata ta profesionala. Vei reusi sa rezolvi si anumite probleme emotionale care persistau de ceva timp ceea ce-ti va da si o motivatie pentru a-ti atinge obiectivele. Fortele lui Pluto te vor face sa vezi diferit anumite aspecte din relatia ta cea mai importanta.

Horoscop Fecioara luna octombrie 2019

O situatie legata de ceva familial va reusi sa te faca sa intelegi ca ai nevoie de puterea celor apropiati si nu poti face intotdeauna lucrurile singur asa cum incercai de ceva timp. Vei fi ocupat cu incercarea de a-ti face prieteni si conexiuni pentru a reusi sa-ti indeplinesti visele.
Vestea buna din aceasta luna este in legatura cu banii. Pana pe data de 14, datorita lui Venus care trece prin casa ta de venituri castigate, banii, pur si simplu vor curge spre tine.
Pe masura ce Mercur se contecteaza cu planeta ta, anumite relatii de prietenie vor crea o legatura profunda iar pasiunea pare sa fie in aer.

Horoscop de ieri

Evenimentele neasteptate te pot arunca intr-o bucla astazi, dar aceste incidente ar putea face parte dintr-o tendinta mai mare la care ar trebui sa fii atent. Exista o mare oportunitate la indemana ta si nu ar trebui sa o ignori. Lucrurile mici pot indica unele schimbari majore care trebuie sa se intample in viata ta inainte ca aceasta noua energie sa te poata stapani.

Horoscop Fecioara 08.07.2019

fecioara

Istoric Fecioarahoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului