Horoscop Horoscop Fecioara 08.10.2019

Te afli intr-o lupta emotionala lipicioasa in care cineva incearca sa-ti rasuceasca cuvintele pentru a te face sa pari a fi cel rau. De indata ce incerci sa incepi un proiect, cineva se opune scopurilor tale. Poate ca asta se datoreaza unei neintelegeri. Fa-ti timp pentru a curata aerul in toate relatiile tale.

  • Horoscop Dragoste fecioara Dragoste
    4.0 rating
  • Horoscop bani fecioara Bani
    2.0 rating
  • Horoscop Dragoste fecioara Sanatate
    3.0 rating
Horoscop saptamanal Fecioara 14 – 20 septembrie 2020

Singura greseala pe care o poti face este sa presupui ca ceilalti stiu ce simti sau ce iti doresti. Totusi, schimbarile recente, au influentat proiritatile tuturor, inclusiv ale tale. Mai mult, discutiile ar putea fi la fel de importante ca si rezultatele. Apar cateva oportunitati, cum ar fi mutarea intr-o casa noua sau chiar sa te indragostesti nebuneste.

Horoscop Fecioara luna octombrie 2020

O situatie legata de ceva familial va reusi sa te faca sa intelegi ca ai nevoie de puterea celor apropiati si nu poti face intotdeauna lucrurile singur asa cum incercai de ceva timp. Vei fi ocupat cu incercarea de a-ti face prieteni si conexiuni pentru a reusi sa-ti indeplinesti visele.
Vestea buna din aceasta luna este in legatura cu banii. Pana pe data de 14, datorita lui Venus care trece prin casa ta de venituri castigate, banii, pur si simplu vor curge spre tine.
Pe masura ce Mercur se contecteaza cu planeta ta, anumite relatii de prietenie vor crea o legatura profunda iar pasiunea pare sa fie in aer.

Horoscop de ieri

Astazi ai putea fi capabil sa iti acordezi gandurile si sentimentele cu cele ale altor persoane, dar este putin probabil sa stii exact cum sa gestionezi situatia. Ar trebui sa spui ceva sau doar sa iti adaptezi propriul comportament pentru a se potrivi cu dispozitiile altora? Reflecta asupra situatiei inainte de a face una. Aceasta este o zi minunata pentru a medita sau pentru a participa la prelegeri online despre chestiuni spirituale.

Horoscop Fecioara 08.10.2019

fecioara

Istoric Fecioarahoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului