Horoscop Horoscop Fecioara 09.04.2019

Daca un coleg face o miscare spre preluarea unei responsabilitati care este in mod corect a ta, ar putea provoca mari probleme in aceasta zi. Se pare ca tu esti prioritatea numarul unu atunci cand simti ca va veni o lovitura din partea unei anumite persoane. Actioneaza cu respect si bunatate, dar pastreaza-ti responsabilitatile.

  • Horoscop Dragoste fecioara Dragoste
    2.0 rating
  • Horoscop bani fecioara Bani
    4.0 rating
  • Horoscop Dragoste fecioara Sanatate
    5.0 rating
Horoscop saptamanal Fecioara 14 – 20 septembrie 2020

Singura greseala pe care o poti face este sa presupui ca ceilalti stiu ce simti sau ce iti doresti. Totusi, schimbarile recente, au influentat proiritatile tuturor, inclusiv ale tale. Mai mult, discutiile ar putea fi la fel de importante ca si rezultatele. Apar cateva oportunitati, cum ar fi mutarea intr-o casa noua sau chiar sa te indragostesti nebuneste.

Horoscop Fecioara luna octombrie 2020

O situatie legata de ceva familial va reusi sa te faca sa intelegi ca ai nevoie de puterea celor apropiati si nu poti face intotdeauna lucrurile singur asa cum incercai de ceva timp. Vei fi ocupat cu incercarea de a-ti face prieteni si conexiuni pentru a reusi sa-ti indeplinesti visele.
Vestea buna din aceasta luna este in legatura cu banii. Pana pe data de 14, datorita lui Venus care trece prin casa ta de venituri castigate, banii, pur si simplu vor curge spre tine.
Pe masura ce Mercur se contecteaza cu planeta ta, anumite relatii de prietenie vor crea o legatura profunda iar pasiunea pare sa fie in aer.

Horoscop de ieri

Astazi, un subiect care te intereseaza in mod deosebit, te-ar putea determina sa te cauti prin surse obscure pentru a afla mai multe. Intuitia ta ar trebui sa te ajute, dar astazi esti mai inclinat sa cauti dovezi solide. Ai putea gasi ceea ce cauti intr-un loc neobisnuit si intr-un mod neconventional. S-ar putea sa doresti sa porti un notebook si un stilou astazi, chiar daca tot ceea ce se intampla este doar la magazinul din colt!

Horoscop Fecioara 09.04.2019

fecioara

Istoric Fecioarahoroscop
Copyright © 2022, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului